Alue ja palvelut

Infopiste

Infopiste on avoinna koko festivaalien ajan ja auttaa Sinua, arvon festivaalivieras, mahdollisissa ongelmissasi sekä myös tietynlaisissa tarpeissasi.

Infosta saat käytännössä kaiken, mitä elämässäsi tarvitset. Infossa höyläät käteistä, haet kadonneet tavarasi (ja kaverisi) sekä shoppaat tyylikkäitä Naamat-tuotteita. Tänä(kin) vuonna myynnissä on mm. Naamojen t-paitoja, huppareita, pipoja ja kangaskasseja. Lisäksi Infosta voit lunastaa esim.  korvatulppia ja sytkäreitä tahi ostaa pientä suuhunpantavaa.

Infossa voi myös käydä puhaltamassa 3 euron hintaan. Käytössämme on vastaava laite, jota poliisikin käyttää. Muistutamme kuitenkin tuloksen olevan aina viitettä antava. Ratin taakse siirtyminen tapahtuu jokaisessa tilanteessa kuljettajan omalla vastuulla.

Ja monta muutakin asiaa Infon tyypeiltä hoituu. Mene rohkeasti kertomaan, mitä tarvitset. Info auttaa aina!

Viinanarikka ja kännyköiden lataaminen

Infossa on myös viinanarikka! Ja mikä tärkeintä, kännyköiden lataaminen onnistuu infopisteellä! Lataaminen toteutuu, kun tuot  sinne oman laturisi ja hoksaat jättäväsi sen pisteeseen omalla vastuullasi. Ajatella! Voit huoletta somettaa ja pelata farmipeliä viikonlopun ajan jos esim. musiikki, hyvä seura, leppoisa oheisohjelma tai anniskelu ei suuremmin innosta.

Infopiste avoinna

  • perjantaina 14.00-02.00
  • lauantaina 9.00-02.00
  • sunnuntaina 9.00-14.00

Löytötavarat

Löytötavaroita ynnä muuta (kuten kadonneita japanialaisia) voi kysellä infopisteestä. Tapahtuman jälkeen kadonneista tavaroista voit laittaa postia osoitteella info (ätx) naamat.info.

Käteisellä känn… ruokaa ja virvokkeita!

Meillä ei käy anniskelussa tahi ruokapisteissä pankkikortti. Ja luonnossa maksaminenkin käy pitemmän päälle työstä. Käteistä rahaa voit höylätä infosta, mutta tehokkaampaa on varata käteistä mukaan. Käy siis automaatilla ennen kuin tulet kenenkään Naamoille.

Juomavesi

Sitäpä saa infon lähettyviltä, omenapuiden luota. Ota mukaan iso kanisteri, niin ei tarvitse kippoja koko ajan täytellä. Tahi liiku paljon ja piipahda juomapullon kanssa pisteellä useampaan otteeseen. Vettä riittää, elä juo järvestä. (Alatalon Mikon mukaan kalat on vetteen pissanneet!)

Lemmikit Naamoilla

Aika ajoin tulee kysymyksiä siitä, voiko alueelle ottaa mukaan esimerkiksi oman koiran, hevosen tai tiikerin. Tähän emme lupaa myönnä. Eläimiin ja heidän käytökseensä me luotamme, mutta rakkauden täyteiset silittelijät ja rapsuttelijat meitä huolettavat. Raja se on lopulta eläimenkin ystävällisyydellä. Jätetään siten lemmikit hoitoon ja tullaan festareille ihan itse toistemme rapsuteltavaksi.

Grillaaminen nuotiopaikalla

Ainahan hyvään meininkiin kuuluu hieman grillailua! Grillaamista varten on leirintään varattu nuotiopaikat. Muualla tulen tekeminen on julman ankarasti kielletty! Eikä roskata, vaan pidetään paikoista huolta!

Lue täältä grillaamiseen, tulentekoon ja siisteyteen liittyvät ohjeet »

Saunaan ja kylpemään lammelle

On se vaan hienoa, kun pääsee löylyyn ja pulahtamaan metsälampeen festeillä!

Ota oma pyyhe mukaan ettei tartte toisten pyyhkeitä käyttää. Peseytyminen erillisellä pesupisteellä rannassa, ettei sauna ruuhkaudu ja lampi rehevöidy. Saunassa on vuoroja naisille ja sekasaunojille. Päättele itse, kumpi olet.

Saunavuorot

  • Perjantai: 17-20 sekasauna
  • Lauantai: 11-12.30 naiset ja 13-21 sekasauna
  • Sunnuntai: 10-12 sekasauna

Saunavuorojen ajankohdat voivat vielä tarkentua ja muuttua.

Uiminen omalla vastuulla. Ei saa hukkua!

Laiturilta hyppääminen kielletty, menee parru persiiseen!