Ruokaa ja juomaa

Baarista ilolientä!

Baarista anniskellaan siideriä, bisseä, lonkeroa sekä limuja ja tupakkaa unohtamatta epäreilua kahvia. Hanajuomien hinnat vaihtelevat 4-5 euron välillä.

Happy Hour silloin tällöin, Unhappy Hour seuraa aina kuin krapula konsanaan. Huomiothan Happy Hourin ja Unhappy hourin eron, ainakin ne kirjoitetaan eri tavalla.

Naamoilla on myös erikoisoluita ja drinksuja tarjoavat myyntipisteet. Ne löytyvät Riihen lavan vasemmalta puolelta. Suosittelemme tutustumaan.

Ruokaa lihansyöjille ja vegaaneillekin

Ruoka se meillä on enemmän kuin huippua! Ja aamupalaakin on saatavilla. Ruoista löytyy aina myös vegaanivaihtoehto. (Valitettavasti kaikkia erityisruokatoiveita, kuten esimerkiksi kokonaan supikoirasta valmistettuja annoksia, emme pysty toteuttamaan.)

Meiltä saa kahvia, isoa ruokaa, pientä ruokaa ja niitä saa aina valomerkkiin asti.

Katso ruokien hinnat ja allergeenit täältä.

HUOM: Ruokaostokset maksetaan käteisellä. Varaa siis mukaan riittävästi käteistä rahaa. Ja vähän päälle. Tuomiston metropolin ainoa puutehan on pankkiautomaatti, lähin lienee Keljonkeskuksessa (n. 8km?). Käteistä voi kuitenkin hätätilanteessa höylätä infopisteellä.

Ennakkoon ruoka- ja juomalippuja voi ostaa hankkimalla itselleen Survival Kitin. Kit sisältää 2 kappaletta aamupalalippuja, 2 ruokalippua ja 5 hanajuomaan oikeuttavaa juomalippua. Vähennä siten käteisen tarvetta ja lunasta oma pakettisi ennakkoon Liveton myyntipalvelusta. Porkkanaakin tarjoamme, kokonaisuus on ennakkoon hankittuna hieman edullisempi kuin yksittäiset tuotteet paikan päällä. >>

Lauantaina tarjolla myös á la carte -ruokailu 20 Years of Naamailua!

Lauantaina Naamojen festarikansaa hellitään erikoisruokailulla valkoisten pöytäliinojen ääressä Navetan viileässä kesäpäivässä. Tänä vuonna keittiömme tactical team loihtii Naamojen 20-vuotisjuhlaruokailun aiempien vuosien muisteloiden ympärille.

Kolmen ruokalajin päivällisen, joka sisältää myös kattaukseen sopivan (…holillisen tai ….holittoman) ruokajuoman, voi lunastaa hintaan 35 euroa (plus palvelumaksu 2,5 euroa). Illalliselle mahtuu noin 30 nopeinta hippiä. Ruoka sisältää kaikki mahdolliset allergeenit laktoosia lukuun ottamatta. Lautasella on myös lihaa, joten kasvisruokailijat sopeutukoon.

Erikoisruokailuun voit lunastaa itsellesi paikan Liveton myyntipalvelusta >>

Aamupala

Perinteisesti tarjolla on myös suosittu aamupala (Naamupala) krapuloivalle festivaaliyleisölle. Syötävää löytyy sekä lihaa himoitseville että vegaaneille.

Naamupala kustantaa 10 euroa. Se sisältää runsaasti munakasta, pekonia, puuroa, leipää, juustoa, jogurttia, mehua ja kahvia & teetä. Vegaanisessa versiossa on puuron ja leivän ohella tarjolla kikhernemunakas. Lisäksi valikoimasta löytyy vegaaniseen ruokavalioon sopivat jogurtit ja leivänpäälliset.

Aamupalaa tarjoillaan sekä lauantaina että sunnuntaina klo 8–12.

Muistutamme tässäkin kohdassa, että kaikki ruokaostokset maksetaan käteisellä. Kesän 2019 hinnaston näet täältä >>