Vapaaehtoiseksi 2021 Naamoille

Rockfestari Naamoilla vaikuttavat vuosittain kultaakin kalliimmat vapaaehtoiset, jotka mahdollistavat festareiden ainutlaatuisen tunnelman, toimivan ja siistin ympäristön sekä tapahtuman konkreettisen toteutuksen alueen infrastruktuurista, aikataulujen pitävyyteen ja logistiikkaan. Vapaaehtoiset huolehtivat niin festarikansan nälän kuin janon hallinnasta ja ohjaavat tarvittaessa eksyneet hipit kaidalle tielle.

Vuosittain tarvitsemme vapaaehtoisia mm. rakentamaan ja purkamaan aluetta, kuljettamaan ihmisiä ja tavaroita, juomanlaskijoiksi, ruokahuoltoon, infoon festarikansaa opastamaan ja tukemaan, järjestystä valvomaan, viestimään tapahtumasta kuvin ja sanoin, siivoamaan ja ensiapuun. Naamat puolestaan tarjoaa vapaaehtoisille mahdollisuuden nähdä, miten pieni suuri tapahtuma pystytetään ainutlaatuiseen miljööseensä keskelle ei mitään, kartuttaa kokemusta ja tutustua uusiin naamoihin. Vapaaehtoisille jää aikaa myös huvitteluun muiden festarikävijöiden kanssa.

Täytä vapaaehtoishakemus 2021 Naamoille täältä »

Mutta älä luota pelkästään meidän sanaamme, vaan katso videolta, miten vapaaehtoisemme itse kuvaavat Naamat-kokemustaan. Jos innostut, täytä alla oleva hakemus ja kerro, millaiset tehtävät sinua kiinnostaisivat ja mitä osaat.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus vuoden 2021 Naamoille täältä! »