Mitä vittua?

Jos moinen kysymys pullahti mielesi pintaan, emme ihmettele, mutta kehotamme siistimään ajatuksiasi.

Rockfestari Naamat on vaihtoehtoinen festari, jonka järjestää Naamat ry. Yhdistyksen ”tarkoituksena on edistää kulttuuritoimintaa” ja siitähän tässäkin rallissa on kysymys. Järjestyksessään 19. tapahtuma vietetään 20.-22.7.2018 Muuramessa.

Festarit järjestetään kokonaan talkoovoimin, mukaan voi liittyä täällä. Tai jos sinulla on bändi ja tahdot paikan päälle soittamaan, niin ehdota itseäsi (katso yhteystiedot täältä).

Myös Muuramen kuntaJelmu ry sekä Suomen Kulttuurirahaston K-S Rahasto ovat kokeneet tapahtuman sellaiseksi kulttuuripläjäykseksi, jonka järjestämistä kyseiset tahot haluavat tukea. Otamme avun kiitollisina vastaan.

Festarin ohjelmistopolitiikka ei todellakaan noudattele listameininkejä. Pyrimme tarjoamaan mielenkiintoista musiikkia ja aina uusia tuttavuuksia festariyleisölle mukavassa ympäristössä kaiken muun hauskan lomassa. Tämän olemme myös huomanneet keräävän paikalle porukkaa, jonka seurassa itsekin viihdymme.

Alkuvuosina Naamat oli kaveriporukan sisäpiirin kihaus eli yksityistilaisuus. Halusimme avata onnemme myös uusille naamoille.

Helvetin hyvä meininki siellä on. Kysy niiltä, jotka oli viime vuonna tai katso kuvia ja videomateriaalia meiningistä täältä.

Sijainti

Rockfestari Naamat mylvähtää Tuomiston tilalla, Muuramen kunnassa, 13 km Jyväskylästä.

Tuomiston tila on varsin leppoisa paikka keskellä ei mitään sekä siellä ja täällä luonnon helmassa. Vanha kivinavetta on kunnostettu juhlatiloiksi ja se toimii myös esiintymispaikkana. Heti edessä aukeaa nurmipiha, jonka toisella laidalla on stage.

Stage on lautalattiainen ja hirsiseinäinen syvennys riihen seinässä. Kyseessä on vanha luuva, jossa aikoinaan jyvät on eroteltu akanoista. Oikeastaanhan se on Naamojen toimesta palautettu entiseen käyttöön.

Tuomiston tila
Rannankyläntie 502
Muurame

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, niin Naamojen infopuhelimen numeron ja muut yhteystiedot löydät täältä.

Ikäraja

Festareiden ikäraja on 18 vuotta! Ei kannata edes yrittää. Paikalla on ilkeitä järjestyssetiä ja -tätejä, jotka pitävät tästä huolen. Siispä junnarit kotio leikkiin Harry Pottereilla.

Naamat