Ruokaa ja juomaa

Baarista ilolientä!

Baarista anniskellaan siideriä, bisseä, lonkeroa sekä limuja ja tupakkaa unohtamatta epäreilua kahvia.

Happy Hour silloin tällöin, Unhappy Hour seuraa aina kuin krapula konsanaan. Huomiothan Happy Hourin ja Unhappy hourin eron, ainakin ne kirjoitetaan eri tavalla.

Ruokaa lihansyöjille ja vegaaneillekin

Ruoka se meillä on enemmän kuin huippua! Ja aamupalaakin on saatavilla. Ruoista löytyy aina myös vegaanivaihtoehto. (Valitettavasti kaikkia erityisruokatoiveita, kuten esimerkiksi kokonaan supikoirasta valmistettuja annoksia, emme pysty toteuttamaan.)

Meiltä saa kahvia, isoa ruokaa, pientä ruokaa ja niitä saa aina valomerkkiin asti.

HUOM: Ruokaostokset maksetaan käteisellä. Varaa siis mukaan riittävästi käteistä rahaa. Ja vähän päälle. Tuomiston metropolin ainoa puutehan on pankkiautomaatti, lähin lienee Keljonkeskuksessa (n. 8km?). Käteistä voi kuitenkin hätätilanteessa höylätä infopisteellä.

Lauantaina tarjolla myös á la carte -illallinen!

Lauantai-iltana Naamojen festarikansaa hellitään jälleen erikoisruokailulla valkoisten pöytäliinojen ääressä Navetan viileässä kesäillassa. Tänä vuonna vähemmän arvostetut herkut pääsevät ansaitsemaansa loistoon vanhan tactical teamin käsissä. Lautaselle loihditaan herkkuja roskakaloiksi parjatuista vedenelävistä ja bioskaan monesti viskottavista asioista. Mitään ei heitetä hukkaan.

Kolmen ruokalajin illallisen, joka sisältää myös kattaukseen sopivan ruokajuoman, voi lunastaa hintaan 35 euroa. Illalliselle mahtuu noin 30 nopeinta hippiä. Illallinen nautitaan navetassa lauantaina klo 19:00.

Erikoisruokailun myynti päättynyt.

Aamupala

Perinteisesti tarjolla on myös suosittu aamupala krapuloivalle festivaaliyleisölle. Sopivaa syötävää löytyy sekä lihaa himoitseville että vegaaneille. Aamupalaa tarjoillaan sekä lauantaina että sunnuntaina klo 8–12.

Muistutamme 666. kerran, että kaikki ruokaostokset maksetaan käteisellä! Eli käteistä taskuun hipit!