Saapuminen

Milloin on suotavaa tulla Naamoille?

(Tsot tsot sinä häijy! Eipä ajatella likaisesti!) Alueelle voi saapua perjantaina kello 12 alkaen. Rannekkeiden vaihto alkaa infopisteessä kello 14.00.

Sijainti

Rockfestari Naamat mylvähtää Tuomiston tilalla, Muuramen kunnassa osoitteessa Rannankyläntie 502. Tila sijaitsee 13 km päässä Jyväskylästä.

Tuomiston tila on varsin leppoisa paikka keskellä ei mitään sekä siellä ja täällä luonnon helmassa. Vanha kivinavetta on kunnostettu juhlatiloiksi ja se toimii myös esiintymispaikkana. Heti edessä aukeaa nurmipiha, jonka toisella laidalla on stage.

Stage on lautalattiainen ja hirsiseinäinen syvennys riihen seinässä. Kyseessä on vanha luuva, jossa aikoinaan jyvät on eroteltu akanoista. Oikeastaanhan se on Naamojen toimesta palautettu entiseen käyttöön.

Tuomiston tila
Rannankyläntie 502
Muurame

Rannekkeiden vaihto

Tuomiston pellolle voi tulla pyörimään jo perjantaina puolesta päivästä lähtien. Rannekkeenvaihto aloitetaan infopisteellä perjantaina klo 14:00.

Kaivathan lipuntarkastusta varten QR-koodillisen lippusi esiin hyvissä ajoin. Koodit pystytään lukemaan myös kännykän näytöltä, mutta jos on kovasti aurinkoinen ilma (niin kuin tietenkin toivomme), niin lukijalaite pärjää paperiversion kanssa yleensä vähän paremmin. Jos päädyt ottamaan mukaasi pelkästään sähköisen version koodista, niin siitä kannattaa ottaa vaikka ruutukaappaus puhelimenmuistiin etukäteen. Nettiyhteydet kun ovat välillä vähän mitä sattuu.

Sunnuntaina miljöön tulee olla tyhjä kello 14.00, mieluummin aiemmin. Pitää nimittäin siivotakin.

Bussikyydit Jyväskylästä Naamoille ja takaisin Jyväskylään

Jyväskylästä pääset helpoiten ja järkevimmin Naamoille hyödyntämällä päivittäin järjestämiämme bussikyydityksiä. Kyyti maksaa 3 euroa/suunta. Maksu käteisellä.

Bussit Jyväskylästä lähtevät Lutakosta sen ison piipun vierestä (Piippukatu 2). Festivaalialueella lähtö on siitä hiekkatien varresta. Et voi missata!

Bussikyytien aikataulut päivittyvät näille sivuille piakkoin.

Bussikuljetus Helsingistä ja Tampereelta

Tänä vuonna järjestetään bussikuljetukset perjantaina Helsingistä sekä Tampereelta suoraan festivaalialueelle ja sunnuntaina takaisin ko. kaupunkeihin. Matkalla pysähdytään ostamassa festarieväät. Huomaattehan, että busseihin myydään vain meno-paluulippuja (Helsinki-Tuomisto-Helsinki ja Tampere-Tuomisto-Tampere).

  • Helsinki-Naamat-Helsinki bussi kustantaa 45 euroa + 2,5 euron palvelumaksu
  • Tampere-Naamat-Tampere bussi kustantaa 30 euroa + 2,5 euron palvelumaksu

Bussikuljetuksen voit ostaa Liveton palvelussa täällä >>

Kimppakyydit ja oma henkilöauto

Koska festivaalialueen kupeessa on parkkitilaa hyvin rajoitetusti, niin festareille kannattaa tulla hyödyntäen edellä mainittuja joustavia ja yhteisöllisiä joukkoliikennemahdollisuuksia!

Jos kuitenkin suunnittelet tulevasi tapahtumaan omalla autolla, niin lue ajo-ohjeet mestoille täältä ja suosi kimppakyytejä (joita muuten voi huhuilla Facebookiin tehdyssä kimppakyytiryhmässä). Huomaa myös, että auton festarialueen tuntumaan parkkeeraminen vaatii ennakkoon ostetun parkkilipun.

Viikonlopun pysäköintiin oikeuttavan parkkipaikan voi lunastaa hintaan 40 euroa. Kaksirenkaiselle pysäköinti irtoaa hintaan 20 euroa. Paikat ovat koko viikonlopulle, yksittäisten päivien pysäköintejä ei ole myynnissä. Rajoitettu määrä parkkipaikkoja myydään Liveton myyntipalvelussa. Parkkipaikan hintaan lisätään 2,5 euron palvelumaksu/pysäköintipaikka.

Nelipyöräisten osalta hinta on sama henkilöautoille, asuntoautoille ja asuntovaunuille. Huomaa kuitenkin, että parkkimaksu ei ole tae sille, että saat asuntoautollesi paikan pellolta. Lue lisää säävarauksesta ja matkailuautolla saapumisesta alta.

  • Auton pysäköinti 40 euroa + 2,5 euron palvelumaksu  (pe-su)
  • Moottoripyörän tai vastaavan kaksipyöräisen pysäköinti 20 euroa + 2,5 euron palvelumaksu  (pe-su)

Parkkiliput voit ostaa Liveton palvelussa täällä >>

Asuntoautot ja asuntovaunut

Asuntoautoja ja -vaunuja sekä pakettiautoja ja majoituskäyttöön tarkoitettuja busseja mahtuu peltoleirintäalueellemme rajallinen määrä, nekin säävarauksella. Suuren kulkuneuvon pysäköinti pellollamme onnistuu vain, jos kulkupeli mahtuu pellon kovaan päätyyn ja sää on pysäköintiin suotuisa. Matkailuautoja suurempien kulkupelien pysäköinnin mahdollisuus tulee tarkistaa aina ennakkoon turvallisuustiimiltämme osoitteella turvallisuus (at) naamat.info. Järjestyksenvalvojat päättävät viime kädessä alueella, minne suuret kulkuneuvot pysäköidään.

Jos tilaa ei ole tai sää ei salli pellolle pysäköintiä, kaikki kulkuneuvot ohjataan parkkipaikallemme. Tällöin autossa saa nukkua, muttei juhlia. Huomaa, ettemme tarjoa sähköä alueella.

Jos sää näyttää muodostuvan tornadoiksi tai sataa heinäsirkkoja, huutelemme mahdollisista rajoituksista näillä sivuilla sekä Naamakirjassa. Seuraa siis viestintää ja tarkista tilanne ennen saapumistasi.

Parkkimaksua asuntoautoilta ja asuntovaunuyhdistelmiltä peritään saman verran kuin henkilöautoiltakin. Parkkeeraamiseen oikeuttavat liput myydään ennakkoon Liveton palvelussa. Lisäksi suosittelemme saapumaan alueen liepeille perjantaina kello 12 aikaan, sillä tilaa on rajatusti ja säätäminen on hyvä tehdä ennen suuren yleisön saapumista alueelle.