Vuoden 2019 ohjelma

Naamoilla nähdään 19.–21.7.2019 monipuolinen ohjelmisto, jossa on mukana myös aiempina vuosina Naamoilla nähtyjä klassikoita. Lue lisää tuosta alta! 


Hebosagil

NEW WAVE OF FINNISH ROCK! Oulusta on aina tullut hyviä yhtyeitä ja Hebosagil on niiden parhaimmistoa!

Lue lisää

Lac Belot

Viime vuoden mahdollisesti parhaan kotimaisen albumin ABRACADABRA! julkaissut Lac Belot tekee todella kunnianhimoista kamaripoppia!

Lue lisää

Maajo

Maajosta on vaikea uskoa että yhtye on kotoisin Tampereelta. Afroa ja baleaarisia rytmejä, jotka vievät kauas Tammerkoskesta!

Lue lisää

Ruusut

Vuosi 2018 oli Ruusujen ylivoimaa! Bändin musa on sujuvasti sekopäistä nousuhumalaa ja lohdutonta laskuhumalaa samaan aikaan.

Lue lisää

M

M kertoo varjoisia tarinoita ja näissä tarinoissa, sekä erityisesti biisien tuotannossa, minimalistisuudella on merkittävä rooli.

Lue lisää

Nykypost

Nykypost on spoken wordia ja äänikollaaseja. Tarinat vievät usein lapsuuden, nuoruuden ja elämän arvokkuuden äärelle.

Lue lisää

Maustetytöt

Maustetyttöjen musiikki yhdistää uskomattomalla tavalla erilaisia musafaneja. Maustetytöt tekevät todella hyviä sävellyksiä hienoilla teksteillä, toivottavasti debyyttilevy saadaan pian!

Lue lisää

Skenaario

Jaaha, saa nähdä mitä tästä tulee. Freestyle-konsepti jossa mikin varressa Are, Bege, Joosu J & Soul Valpio, levyissä DJ R2ISDJ2.

Lue lisää

Ghost World

Tuntuu oudolta että Ghost World on kiertänyt Suomea jo usean vuoden ajan eikä me olla aiemmin säädetty heitä Naamoille soittamaan! Äänekäs rock-bändi jolla on uskomattoman tarkka kynä hittien kirjoittamiseen!

Lue lisää

Suistamon Sähkö

Suistamon Sähkö tuo etnosoundin yhteen elektronisen ilmaisun kanssa. Näiden keikat on todella kuumia bileitä!

Lue lisää

Karina

Viiden tähden arvosteluja saanut debyyttilevy sinkosi Karinan heti kiinnostavimpien suomalaisten yhtyeiden joukkoon. Avainsanoja lienee ainakin folk pop ja lo-fi.

Lue lisää

Ursus Factory

Ursus Factoryn keikat ovat todellisia tapauksia. Bändi on duo mutta soi kuin lavalla olisi vähintään kymmenen hengen orkesteri! Tarinoita rakkaudesta ja elämän vaalimisesta!

Lue lisää

Aavikko

Aavikko oli ensimmäinen esiintyjä joka Naamojen 20v-juhliin buukattiin jo varmaan vuosi sitten. Eipä me silloin osattukaan arvata että bändiltä tuli vielä uusi levykin Naamojen kunniaksi! Hullut bileet tulossa!

Lue lisää

Herätyskerho

Naamat-klassikko tekee paluun vuosikymmenen takaa! En tiedä jääkö tästä mitään hyvää kerrottavaa kellekään mutta stooreja ainakin!

Lue lisää