Talkoolaiseksi Naamoille

Rockfestari Naamoilla vaikuttavat vuosittain kultaakin kalliimmat talkoolaiset, jotka työpanoksellaan mahdollistavat festareiden ainutlaatuisen tunnelman, toimivan ja siistin ympäristön sekä tapahtuman konkreettisen toteutuksen alueen infrastruktuurista, aikataulujen pitävyyteen ja logistiikkaan. Talkoolaiset huolehtivat niin festarikansan nälän kuin janon hallinnasta ja ohjaavat tarvittaessa eksyneet hipit kaidalle tielle.

Vuosittain tarvitsemme talkoolaisia mm. rakentamaan ja purkamaan aluetta, kuljettamaan ihmisiä ja tavaroita, juomanlaskijoiksi, ruokahuoltoon, infoon festarikansaa opastamaan ja tukemaan, järjestystä valvomaan, viestimään tapahtumasta kuvin ja sanoin, siivoamaan ja ensiapuun. Naamat puolestaan tarjoaa talkoolaisille mahdollisuuden nähdä, miten pieni suuri tapahtuma pystytetään ainutlaatuiseen miljööseensä keskelle ei mitään, kartuttaa työkokemusta ja tutustua uusiin naamoihin. Talkoolaisille jää aikaa myös huvitteluun muiden festarikävijöiden kanssa.

Täytä talkoolaishakemus tästä »

 

Mutta älä luota pelkästään meidän sanaamme, vaan katso videolta, miten Naamoilla raataminen on meidän talkoolaisille itselleen maistunut. Jos innostut, täytä alla oleva hakemus ja kerro, millaiset tehtävät sinua kiinnostaisivat ja mitä osaat.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus! »