Huomenna se alkaa! Viimehetken vinkit festarikävijälle

Vuoden odotetuin viikonloppu. Rockfestari Naamat 2016! Olet sitten kovaksikeitetty Naamat-veteraani tai ensi kertaa tulossa mahtavalle reissulle Tuomistoon, niin tässäpä olisi pieni muistutuspaketti kaikenlaisista isommista ja pienemmistä jutuista. Yleisesti infoahan löytyy kivasti tuolta Naamojen nettisivuilta: www.naamat.info. Muista käydä sielläkin pyörähtämässä. Kannattaa myös latailla puhelimeen Naamojen festivaaliappi:

Google Play -kaupasta »
App Storesta »

Jos puhelimesi ei sitä tue, niin lataa itsellesi PDF-käsiohjelma tästä linkistä »

Pellolle ei ole asiaa ennen perjantain puoltapäivää. Riihipiha ja baari aukeavat vasta klo 17. Rannekkeidenvaihto aloitetaan klo 14..

Hinnat Naamoilla ovat tasa- tai puolikkaita euroja, joten 50snt pienemmät hilut vain painavat taskussa ja hidastavat palvelua. Muistakaa varata käteistä matkaan! Ja henkkarit! Ja Jelmun jäsenkortti jos sellanen on… Ja sadevaatetta… Ja vesipullo (ei lasia niinkus ei muutkaan pullot, joohan, kun lasinpala jalassa harmittaa melko paljon)… Ja hillosipuli…

Olemme järjestäneet myös tänäkin vuonna vain Teitä höpönassuja varten useita linja-autovuoroja sekä Jyväskylästä Naamoille että myös sieltä pois. Eikä maksa kuin hassut 2 € per hlö per suunta. (Muistakaa varata käteistä, mielellään tasaraha!)

Jos yksityisautoilet, niin parkkimaksu on sitten 20€. Paikkoja rajoitetusti ja muistakaa ottaa kavereita ja kaimoja samaan kyytiin.

Jyväskylästä bussi lähtee Lutakosta IT-dynamon edestä (Piippukatu 2). Paluumatka Naamoilta alkaa festivaalialueen pääportin välittömästä läheisyydestä – et voi missata!

Bussiaikataulu Jyväskylä – Naama »

Jatkoklubi sunnuntaina Katseessa noin klo alkaen 22. Baari aukeaa jo klo. 18:00. Vapaa pääsy ja musiikista vastaa DJ-kollektiivi Juostenkutsut. Naamat rannekkeella jotain ekstrakivaa klo 18 alkaen! Reput ja muut isot tavarat on jätettävä narikkaan (2 €), etteivät haittaa bailaamista. Takit voipi pitää päällään halutessaan.