25.06.2018

Kyytiä ja muuta kivaa – Kesän 2018 festarisälä nyt myynnissä!

Jälleen kerran tarjoamme sinulle, kesähippi 2018, mahdollisuuden helpottaa elämääsi ja saapua sujuvasti Naamoille sekä elellä pellossa huoletta kuin heinäsirkka. Laitoimme nimittäin juuri myyntiin Naamojen kesän 2018 oheissälän. Myynnissä Helsingin ja Tampereen bussikyydit, alueen parkkipaikat, Survival Kitit ja kesän 2018 a la carte ruokailu!

Tee se itse -Survival Kit sisältää ruokalippuja ja selviämiskeinoja festareista!

Survival Kit 2018 sisältää tänä vuonna ruokalippuja sekä useita Tee se itse -mahdollisuuksia. Kitin antimilla voi tänä vuonna valmistaa ihan itse mm. festarisangriaa, tuusata vahinkolapsia tai laatia persoonallisia tatuointeja!

Kaikkea ei kuitenkaan jaksa tai kannata tehdä itse. Siksipä pakettiin kuuluu aamupala- ja ruokalippuja, joilla voi hankkia muiden tekemää sapuskaa alueella.

  • Selviytymispaketti sisältää 2 kappaletta aamiaislippuja ja 2 kpl ruokalippuja.
  • Huomaa, että yhdellä ruokalipulla voi lunastaa aina yhden Naamojen perussafkan. Eli festareiden aikana saat 2 aamupalaa ja 2 perusruokaa.
  • Yhdistämällä kaksi ruokalippua voit lunastaa halutessaan myös erikoisruoan Lutakon Nurkan ruokapisteeltä.
  • Survival Kit ei sisällä tänä vuonna juomalippuja.
  • Paketti sisältää myös perinteisen festarikisailun, jolla voi voittaa pöytäpaikan lauantai-iltana Navetassa järjestettävään ”Trash is treasure” -á la carte -ruokailuun.

Kitit myydään 33 euron hintaan Liveton myyntipalvelussa, jossa voit lunastaa kerralla aina yhden kitin. (Järjestely helpottaa pakettien jakelua infopisteellä.) Ostoaktin voit kuitenkin toistaa halutessasi niin monta kertaa kuin haluat. Paketin hintaan lisätään Liveton myyntipalvelussa 2,5 euron palvelumaksu. (Huom. paketti ei sisällä pääsylippuja tapahtumaan.)

Osta vuoden 2018 selviytymispakettisi tästä »

Parkkitilaa tänäkin vuonna rajoitetusti – varaa pysäköintipaikkasi ennakkoon!

Naamat panostavat majoituksen väljyyteen ja siten parkkipaikkojen määrää rajoitetaan myös tänä vuonna. Mikäli siis aiotte joukkonne kanssa saapua autolla paikalle (yksin suoritettavaa autoilua kieltäydymme edes miettimästä), varatkaa pysäköintipaikkanne etukäteen ostamalla parkkilippu Liveton myyntipalvelusta. Ilman etukäteen ostettua parkkilupaa et voi parkkeerata kulkuneuvoasi festivaalialueelle.

Viikonlopun pysäköintiin oikeuttavan parkkipaikan voi lunastaa hintaan 40 euroa. Kaksirenkaiselle pysäköinti irtoaa hintaan 20 euroa. Rajoitettu määrä parkkipaikkoja myydään Liveton myyntipalvelussa. Parkkipaikan hintaan lisätään 2,5 euron palvelumaksu/pysäköintipaikka.

Huomatkaa, että paikan päälle ilman pysäköintilupaa saapuneet autokunnat ohjaamme kohteliaasti pysäköimään jonnekin muualle ja saapumaan sieltä esimerkiksi kävellen tahi kaverin kyydillä festarialueelle. Alueelle pääsee myös päivittäin Jyväskylästä Muurameen järjestettävillä bussikyydeillä.  Paikallisbussien aikataulut täydentyvät verkkosivuillemme.

Osta paikoituslupa ennakkoon Liveton myyntipalvelusta »

Helsingin ja Tampereen bussikyydit

Festarikansa pääsee kulkemaan Tuomiston tilalle kätevästi Helsingistä tai Tampereelta Muurameen suuntaavilla (ja sunnuntaina myös takaisin lähtökaupunkiin palaavilla) busseilla.

Helsingistä Tuomiston tilalle ja takaisin Helsinkiin ja bussi kustantaa 45 euroa.

  • Suora bussi Helsingistä Naamoille lähtee perjantaina 20.7.2018 kello 12.00.
  • Takaisin Helsinkiin bussi starttaa Tuomistolta sunnuntaina 22.7. kello 14.00. (Tarkat lähtöpisteet ilmoitetaan kyydin lunastaneille lähempänä lähtöajankohtaa.)

Tampereelta Tuomistolle ja takaisin Tampereelle bussikyyti kustantaa 30 euroa.

  • Suora kyyti Tampereelta Tuomistolle lähtee perjantaina 20.7.2018 kello 14.30.
  • Sunnuntaina paluukyyti Tampereelle lähtee Tuomistolta kello 14.00.

Molemmilla reiteillä järjestetään matkalla pysähdykset juoma- ja eväsvarastojen hamstraamiseksi ennen festarialueelle saapumista. Naamat pidättää oikeudet bussimatkojen aikataulumuutoksiin.

Huomaattehan, että busseihin myydään vain meno-paluulippuja (Helsinki-Tuomisto-Helsinki ja Tampere-Tuomisto-Tampere). Kyytien hintaan lisätään Liveton palvelussa 2,5 euron palvelumaksu/lippu.

HUOMAA, ETTEI BUSSIMATKA SISÄLLÄ PÄÄSYLIPPUA.

Osta liput Helsingin ja Tampereen festaribussiin tästä »

Ennakkomyyntiin myös lauantain ”Trash is treasure” -á la carte -ruokailu!

Lauantai-iltana Naamojen festarikansaa hellitään jälleen erikoisruokailulla valkoisten pöytäliinojen ääressä Navetan viileässä kesäillassa. Tänä vuonna vähemmän arvostetut herkut pääsevät ansaitsemaansa loistoon vanhan tactical teamin käsissä. Lautaselle loihditaan herkkuja roskakaloiksi parjatuista vedenelävistä ja bioskaan monesti viskottavista asioista. Mitään ei heitetä hukkaan.

Kolmen ruokalajin illallisen, joka sisältää myös kattaukseen sopivan ruokajuoman, voi lunastaa hintaan 35 euroa. Illalliselle mahtuu noin 30 nopeinta hippiä. Ruokailupaikat myydään Liveton myyntipalvelussa. Illallisen hintaan 2,5 euron palvelumaksu/lunastettu illallispaikka.

Varaa paikkasi lauantain erikoisruokailuun tästä »

Edellinen Seuraava