Naamojen ensimmäinen päivä rokattiin mallikkaasti pienistä vesisateista huolimatta

Rockfestari Naamojen ensimmäinen päivä rokattiin tänään Muuramessa ajoittaisten vesisateiden saattelemana. Sateet eivät kuitenkaan tuhatpäistä kansaa hidastaneet vaan tunnelma pysyi korkealla ja festariyleisö biletti antaumuksella koko pitkän illan.

Perjantaipäivän aloitti Kairon; IRSE!, jonka jälkeen Navetan ja Riihen lavoille nousivat Viitasen Piia, Kesä, Yari, Oranssi Pazuzu, Kalevauva.fi ja Pariisin Kevät. Samaan aikaan Sideshow-teltassa harjoiteltiin mm. homorummutusta, harjoiteltiin erottamaan Olli Lindholm tekstiviestillä, kisailtiin päissään seisonnan SM-tittelistä ja perustettiin oma kultti.

Perjantai sujui suunnitellusti, aikatauluissa pysyttiin lähes kokonaisuudessaan eikä järjestyshäiriöitä alueella illan aikana ilmennyt. Tästä kaikesta jälleen iso kiitos meidän upealle yleisölle sekä talkoolaisille! Nyt ilta Tuomistolla Sideshow-teltassa, jossa menossa on parhaillaan ohjelmanumero Juostenkutsut. Jossain vaiheessa aamun pikkutunneilla yleisö löytänee myös unille. Lepo onkin tärkeää, sillä huomenna pitää herätä puolilta päivin tanssimaan Club Old Fartsien tahtiin. Unissa kolkuttelee varmasti se elämää suurempi kysymys: Soiko Kari ja jos, niin montako kertaa?

Huomisen ohjelmistossa on myös burleskia, Kari Tapiiri ja Luotijuna, Sister Diasaster, Malamujér, Joose Keskitalo, Oranžās Brīvdienas ja Laulurastas.

Valokuvia perjantailta »

Videoita ja kuvia myös Naamojen Facebook-sivuilla >>

Facebookin Naamat 2017 -tapahtumassa>> ja

Naamojen Instagrammissa >>