Näytä omat taitosi Naamojen festariyleisölle ”Kamalaa huomenta, ihana maailma” -klubilla!

Tänä vuonna Naamojen Sideshow-teltan lavan pääsevät miehittämään kaikki krapulaiset, luovuutta pursuavat ja muuten vain huomionkipeät lurjukset/lurjuttaret, kun vuoronsa saa historian ensimmäinen ”KAMALAA HUOMENTA, IHANA MAAILMA” -KLUBI!

Halukkaat asiakkaat (ja miksei myös talkoolaiset) pääsevät kompastelemaan erinomaisuuttaan lauantaina kello 11 ja 13 välisenä aikana, jolloin Sideshow-teltan lavan voi saada performanssinsa käyttöön 5-20 minuutin ajaksi. Osa esityksistä myös palkitaan!

Klubilavan esityksesi voivat sisältää lausuntaa, tanssia, taikuruutta, musisointia tai mitä tahansa talenttia, jota haluat muulle yleisölle esittää. Huomaa kuitenkin, että sinun tulee itse hoitaa paikalle tarvitsemasi (ja eritoten tarpeettomaksi osoittautuva) rekvisiittasi. Lavalla on järjestäjien puolesta käytettävissä äänentoisto, kaksi mikkiä, akustinen kitara, Rolandin stagepiano sekä sammutuspeite.

Ja hahaa! Ihan noin vain emme päästä sinne sinua pyllynreikääsi vilauttelemaan tai Karia hoilaamaan. Saadaksesi lavan haltuusi, sinun tulee lähettää vapaamuotoinen hakemuksesi keskiviikkoon 18.7. mennessä osoitteella sinunihanamaailma@gmail.com. Hakemuksessa on tultava ilmi esityksen nimi, taiteellinen & tekninen sisältö sekä kesto (5-20 min). Persoonalliset ohjelmanumerot ovat etusijalla. Palkitsemiset paikan päällä tapahtuvat satunnaisesti sekä epämääräisesti.

Klubin esiintyjät julkistetaan Naamojen ensimmäisenä päivänä (perjantaina) ja valintoja aletaan tehdä jo festariviikon alussa, joten ÄLÄ JÄTÄ VIIME TIPPAAN VAAN LAITA HAKEMUKSESI TULEMAN HETI! Valitut saavat vastauksen valinnastaan viimeistään torstaiaamuna 19.7. ja ehtivät näin vielä harjoittelemaan ja hiomaan performanssiaan.

Lisätietoja: Sami Kotola, Yleishyödyttömät Pahoinvointipalvelut Ry, p. 045 358 1928