Rockfestari Naamat ehdolla FEMMA-FEMMA-palkinnon saajaksi vuoden 2017 Femmagaalassa!

Femmagaala julkaisi kuluneella viikolla ehdokkaansa vaihtoehtoisten musiikkipalkintojen saajiksi vuoden 2016 osalta. Suureksi ylpeydekseen Rockfestari Naamat kisailee tapahtuman kirkkaimmasta palkinnosta, täydellisestä onnesta, galaksimme todellisesta tähteydestä, nirvanasta, ikiaikaisesta autuudesta, kunnioitetusta ja ainutlaatuisesta Femma-Femma-palkinnosta!  Naamojen ydinryhmän mukaan ehdokkuus itsessään on valtava kunnia tapahtumalle.

– Rockfestari Naamat oli muistaaksemme noin kymmenen vuotta sitten ehdolla tapahtumiin liittyvässä sarjassa Femmagaalassa. Silloin palkintoa ei irronnut. Tänä vuonna Femmagaalan todellisen kruunujalokiven tavoittelu kuumottaa ja tuo ansaittua kunniaa festaritapahtumallemme, ilakoivat Naamojen perustajajäsenet Foto Järvinen ja Jaakko Selin.

Naamat ansainnut paikkansa Suomen festaritarjonnassa

Rockfestari Naamat järjestetään tänä vuonna jo 18. kerran Muuramen kunnassa Tuomiston tilalla Keski-Suomessa. Tapahtuma on kasvanut elinvuosiensa aikana alkuperäisistä kotibileistä noin 1000 hengen festaritapahtumaksi. Viime vuonna myynnissä olleet 1000 lippua myytiin loppuun 56 sekunnissa.

Myyntimenestys oli sangen merkittävä huomioiden sen, ettei lipunmyynnin käynnistyessä ollut vielä julkaistu ainoatakaan tapahtuman esiintyjää.

– Se, että liput myydään loppuun jo ennen ohjelman julkaisua, kuvastaa sitä, että meidän jengi tykkää itse tapahtumasta ja sen ideologiasta. He myös luottavat siihen, että hyvä musiikki toimii vuosittain pisteenä iin päällä. Naamojen ideologiana onkin järjestää osallistujille ainutlaatuinen yhtenäisyys toimivissa puitteissa. Meillä voi nauttia kesästä hyvää musaa kuunnellen ja sangen kohtuullisin hinnoin. Voisikin sanoa, että meillä saa femmalla nauttia ihan kybällä elämästä, festaripäällikkö Foto Järvinen tiivistää.

Mikä Femmagaala?

Femmagaala on vuodesta 2004 järjestetty tapahtuma, jossa jaetaan vuoden vaihtoehtoisen musiikin palkinnot. Tapahtuman verkkosivuilla todetaan, että hyvää ja kuulemisen arvoista musiikkia tehdään edelleen kellareissa ja kämpillä ilman liiketoimintakonsulttien fläppitauluja ja vientistrategioita. Gaalan periaatteena onkin, että ”vaikka artisti ei ole myynyt kybällä, voidaan se silti palkita femmalla”.

Perinteisesti gaalassa jaetaan Femma-palkinnot mm. vuoden sooloartistille, heviartistille ja live-esiintymiselle. Tapahtuman kruunaa vuoden FEMMA-FEMMA-palkinnon jakaminen.

Järjestyksessään 14. Femmagaala järjestetään 3. maaliskuuta Helsingissä konserttiareena Nosturissa. Tapahtuman tiedotteessa kerrotaan, että gaalan ehdokkuudet asettanut työryhmä on jo vuosia valinnut ehdokkaiksi musaskenen merkittävimpiä ilmiöitä, artisteja sekä muita kunnian ansaitsevia.  Sivuilla luvataan, ettei vuosi tee poikkeusta aiempien vuosien toimintatapoihin: ”Palkinnot jaetaan tuttuun tapaan niin vittuilun, ylistyksen kuin kunnioituksenkin kautta”. Kategoriat ja ehdokkaat voi lukea osoitteesta http://www.femmagaala.fi.

Naamat pitää takuulla meteliä, mikäli FEMMA-FEMMA takataskuun kolahtaa.

Soundin tuore yleisöäänestys nostaa Naamat festaritapahtumien TOP20-listalle!

Soundi julkaisi tänään yleisöäänestyksen tulokset viime vuoden festaritapahtumien osalta. Rockfestari Naamat havaitsi ilokseen komeilevansa yleisöäänestyksen sijalla 18! Naamat kiittää kaikkia äänestäneitä! http://www.soundi.fi/uutiset/parhaat-festivaalit-2016/.

Järjestyksessään 18. Naamat 21.-23.7.2017 Muuramessa

Järjestyksessään 18. Rockfestari Naamat järjestetään Muuramessa Tuomiston tilalla 21.-23.7.2017. Liput tulevat myyntiin keväällä 2017. Ohjelma julkaistaan perinteisesti myöhempien aikain parempina hetkinä jossain kohtaa lipunmyynnin alkamisen ja päättymisen jälkeen.

Seuraa: http://www.naamat.info/ ja https://www.facebook.com/RockfestariNaamat