Rockfestari Naamat käyntiin Muuramessa suotuisten tähtien alla

Rockfestari Naamojen vuoden 2018 tapahtuma käynnistyi tänään Muuramessa.  Paikalla oli jälleen yli 1000 iloista ja hyväntuulista festarivierasta. Illan aikana esiintyivät Lighthouse Project, Onni Boi, Mary Ann Hawkins, Mara Balls, Jukka Nousiainen & Kumpp., Yöstö ja Aivovuoto.

Sideshow-teltan puolella iloiteltiin vaihtoehtoisen ohjelman parissa. Olutpianlaisissa miteltiin mitä erikoisimmissa lajeissa ja Vaihtokauppakeisarissa tavaroita vaihdettiin toisiin iloisen naurunremakan saattelemana. (Mainittakoon, että esimerkiksi alkuun vaihdettu kuparipannu sai vaihtoparikseen kiljupullon.) Yleisöä huudatettiin erityisesti Kyröjoki Wild Slidessa, jossa mäntysuovalla liukastetulla muovimatolla halukkaat joukkueet saivat ottaa mittaa toisistaan alamäkilaskussa. Illan aikana kisailtiin lisäksi mm. päissään seisonnan SM-tittelistä ja suoritettiin yhteislaulua Tuomistonlammen hiekat -käännösiskelmäklubilla.

Festivaalit saateltiin liikkeelle lähes täydellisissä sääolosuhteissa. Lämpöä piisasi, mutta poutapilvinen sää ja pari pientä sadekuuroa pitivät huolen siitä, ettei kuumuus päässyt tukahduttavaksi ja yleisöllä piisasi virtaa koko illan ajan. Festivaaleille avattu uusi anniskelu- ja ruokatarjonta otettiin hyvin vastaan ja jonot eri pisteillä pidettiin hyvin hallinnassa. Kokonaisuudessaan voikin todeta, että festivaalien aloituspäivä sujui mallikkaasti, aikataulut pitivät hyvin ja kiitos huikean festivaalikansan, järjestyshäiriöitä ei kirjattu tänäkään perjantaina yhtään kappaletta. Festivaaliorganisaatio välittää jälleen kiitoksen kaikille tapahtuman valmisteluun osallistuneille talkoolaisille.

Nyt Tuomiston ilta jatkuu vielä Sideshow-teltassa olevilla Reginan vangit -bileillä. Aamulla herätään perinteiseen tapaan tanssimaan Club Old Fartsien tahtiin. Iso kysymys on jälleen, että kajahtaako tänäkin vuonna Teuvo Lomanin cover-biisi Kari ja jos, niin montako kertaa? Huomisen ohjelmistossa myös Sturle Dagsland, Janne Masalin, Mikäklubi, NYOS, Yakuzi Pato, The Blassics ja Vesta

Valokuvia perjantailta »

Videoita ja kuvia myös Naamojen Facebook-sivuilla >>

Facebookin Naamat 2018 -tapahtumassa>>  ja

Naamojen Instagrammissa >>