Rockfestari Naamojen oheissälä myyntiin!

Haluamme tehdä kesän 2017 Naamoista ikimuistoiset ja tarjoammekin useita ratkaisuja, joilla helpotat tapahtumaan saapumistasi sekä eloasi festarialueella. Laitamme tulevalla viikolla myyntiin Naamojen tämän kesän oheissälän Survival Kiteineen, pysäköintipaikkoineen sekä bussikyyteineen! Lisätietoa ohessa.

Survival Kit – Summer of Sixtynine Edition nyt myynnissä!

Rakkauden kesä sisältää ehdottomasti suurien tunteiden, mahtavan musiikin, saunan ja telttailun lisäksi Club Old Fartsien lähes photoshoppaamattomia nakukuvia, Antishopin ehkäisyvälineitä, ruoka- ja juomalippuja sekä muuta sukupuolisiveyttä hivelevää oheismateriaalia. (Ruoka- ja juomalipuilla saa tosin myös ruokaa tai juomaa, jos pelkkä hiveleminen ei riitä pitämään elintoimintoja yllä.)

Jo kulttimaineeseen noussut Naamojen selviytymispaketti sisältää tänä vuonna hippikesään soveltuvaa materiaalia kaikille rakkautta ja ruokaa kaipaaville sieluille. Paketti sisältää käytännössä kaiken, mitä ikinä olet päiväunissasi haaveillut. Paketista löytyy rakkauden kesään liittyvien festarilahjusten lisäksi 2 kappaletta aamiaislippuja ja 2 kpl ruokalippuja.

Janoa pidätellään loitolla pakettiin ujutetuilla viidellä (5) juomalipulla, jotka voi festareilla vaihtaa hanajuomiin tai limonaatiin. Ja tietysti kitiin on ujutettu osallistumisohjeet vuosittaiseen mittelöön, jolla voi voittaa pöytäpaikan lauantai-illan erikoisruokailuun!

Kaikki tämä on nyt myynnissä sopuisan edulliseen 50 euron hintaan. (Huomaa, että kerralla voit lunasta itsellesi aina yhden kitin. Järjestely helpottaa pakettien jakelua infopisteellä. Ostoaktin voit toistaa halutessasi niin monta kertaa kuin haluat.)

Paketit ovat nyt myynnissä Liveton myyntipalvelussa. Paketin hintaan ei lisätä toimitusmaksuja.

JA HUOMAA, ETTEI PAKETTI SISÄLLÄ PÄÄSYLIPPUA!

Parkkitilaa tänä vuonna rajoitetusti – varaa pysäköintipaikkasi ennakkoon!

Naamat ovat panostaneet tänä vuonna yleisön toiveesta väljempään majoitukseen. Ratkaisujen myötä parkkipaikka-aluetta on pienennetty ja siten pysäköintipaikkoja on tänä vuonna saatavilla rajoitetusti. Mikäli aiotte joukkonne kanssa saapua autolla paikalle (yksin suoritettavaa autoilua kieltäydymme edes miettimästä), varatkaa pysäköintipaikkanne etukäteen.

Lunasta viikonlopun pysäköintiin oikeuttava parkkipaikkasi keskiviikkona 28.6.2017 kello 12.00 alkaen hintaan 40 euroa ennakkoon Liveton myyntipalvelussa. Paikkoja on myynnissä rajoitettu määrä.

Paikan päälle ilman pysäköintilupaa saapuneet autokunnat ohjaamme kohteliaasti pysäköimään jonnekin muualle ja saapumaan sieltä esimerkiksi kävellen (käsillään tai jaloillaan, tyyli vapaa), taksilla tai hyvän ystävänne Jussi-Ilona-Petterin kyydillä.

Olemme tosissamme. Mutta emme ilkeyttämme vaan festarikansan parasta ajatellen. Ja toisaalta myös siksi, että järjestämme alueelle päivittäin meno-paluukyyditykset Jyväskylästä kolmen euron hinnalla suuntaansa! Hyödyntäkää tätä hienoa palvelua. Paikallisbussien aikataulut täydentyvät verkkosivuillemme.

Helsingin ja Tampereen bussikyydit Naamoille myyntiin keskiviikkona 28.6.!

Tänäkin vuonna järjestämme yleisön pyynnöstä bussikuljetuksen Helsingistä ja Tampereelta festivaaleille. Kyydit voi varata Liveton myyntipalvelussa keskiviikkona 28.6.2017 kello 12.00 alkaen. Siirry myyntipalveluun >>

Helsingistä Tuomiston tilalle ja takaisin Helsinkiin ja bussi kustantaa 45 euroa ja Tampereelta Tuomistolle ja takaisin Tampereelle 25 euroa. Kyytien hintoihin ei lisätä erillisiä toimitusmaksuja. Aikataulut ovat seuraavat:

Perjantai 21.7. Helsinki → Tampere → Naamat
Lähtö Helsingistä klo 12.00
Lähtö Tampereelta klo 14.30

Sunnuntai 23.7. Naamat → Tampere → Helsinki
Lähtö Tuomistolta klo 14.00
Perillä heti kun keretään.

Naamat pidättää oikeudet bussimatkojen aikataulumuutoksiin. Huomaa, että busseihin myydään vain meno-paluulippuja (Helsinki-Tuomisto-Helsinki ja Tampere-Tuomisto-Tampere).

HUOMAA MYÖS, ETTEI BUSSIMATKA SISÄLLÄ PÄÄSYLIPPUA.

Lue lisää tapahtuman järjestelyistä Naamojen infosivuilta.