Rockfestari Naamojen Sideshow-teltan ohjelma julki – luvassa jälleen järjetön kasa järjellisyyttä ja pelkkää säädyllisyyttä!

Rockfestari Naamat julkaisi tänään varsinaisen ohjelmistonsa kylkeen laaditun Sideshow-teltan kattauksen. Luvassa on jälleen upea kokoelma erilaista aktiviteettia festivaaleille osallistuville. Hyvä maku, sen rajamaasto, sivellisyys, säädyllisyys, normit sekä ohjeet on jälleen kerran unohdettu ja luvassa on siten pelkkää ilakointia! Ohjelmiston takana on jälleen Yleishyödyttömät Pahoinvointipalvelut ry.

Perjantain käynnistää Olutpianlaiset, jossa avajaisseremonian jälkeen pyörii narikkavessaruletti. Tämän jälkeen päästäänkin tutustumaan Fotobot 6000 -komedia clubiin, jonne on saapumassa myös ihka aitoa robotiikkaa. Robottien tosin pelätään varastavan festivaaliyleisön työt ja naiset. Ennakkotietojen mukaan robotiikka on nimittäin valtaamassa maailman ja siten myös Muuramen.

Tähtiloisto on perjantaina laajaa, sillä perjantaina lavalle nousee mm. Suomen Vaihtokauppakeisari. Vaihtokauppakeisarin spektaakkelin aikana raha kadottaa merkityksensä ja vaihtokauppa saa aivan uudenlaisen arvon. Illan aikana nähdään lisäksi CASIO CTK-2500 liveklinikka sekä Kyröjoki -wild slide. Illan kruunaa Nisti-Pirkka Gameshow sekä olutpianlaisten päissään seisonnan suomenmestaruuskilpailut.

Julkiripissä jokainen festarikävijä voi käydä tunnustamassa ja sovittamassa omat syntinsä ja pääseepä yön kyhmyssä vielä Tuomistonlammen hiekat -äännösiskelmäklubille, jossa soi  käännösiskelmä ja ihmiset pääsevät laulamaan mukana. Aamuyön tunteina yleisöä tanssittaa DJ-kokoonpano Reginan Vangit.

Lauantaina tanssitaan perinteisiä häitä sekä mittelöidään ilmapanemisen SM-tittelistä!

Lauantaiaamuna yleisön raapii koolle Hangover Booth ja Ydinkrapulapartio. Aamupäivän ajaksi lava luovutetaan yleisölle ja festivaalivieraat pääsevät esittelemään taitojaan Kamalaa huomenta, ihana maailma -klubilla.

Yleisöesitysten jälkeen kapula siirtyy jälleen Yleishyödyttömille Pahoinvointipalveluille, joka jatkaakin tasa-arvoisella otteellaan iskemällä vitulla päähän ja kyrvällä takaraivoon. Syntetisaattorimusiikin liveklinikan jälkeen nähdään vielä kääntömiimejä ja kisaillaan olutpianlaisissa mm. Mexican Thumb wrestlingissä sekä ponyjoustingissa.

Viime vuonna bändikilpailu sattumanvaraisilla kokoonpanoilla ja arvotuilla soittimilla saavutti suuren suosion. Tänä vuonna panokset kovenee ja soittimien sijaan yleisölle arvotaan kisailuun sattumanvaraisia asioita. Runosuoni pääsee kukkimaan alkuillan eroottisten runojen Pane mut paperille -työpajassa. Ja kun runot on saatu pantua paperille, romantiikka syvenee Naamojen ensimmäisten livehäiden siivittämänä!

Lauantaina nimittäin pariskunta nimeltä Simo ja Kaisa tullaan saattelemaan avioliiton auvoon koko festivaaliyleisön voimin. Luvassa on perinteisiä hääleikkejä Naamojen twistillä ja suuren rakkauden todistamista koko festarikansan nousuhumalaisella joukolla. Häiden päälle jokaisella on mahdollisuus varmistaa omat kesähäänsä osallistumalla Naamat Napakymppiin.

Ilta jatkuu vielä mainoskaraokella, olutpianlaisten rapujuoksulla ja turpakäräjillä. Ilmakitaran SM-kilpailujen ollessa jo varattu, Naamoilla kisaillaan ilmapanemisen epävirallisesta SM-tittelistä. Popeda-T sisältää jotain, josta emme tarkemmin tiedä ja yöllä vielä järjestetään fifty-fifty-disko, jotka samalla ajavat asiansa Yleishyödyttömien Pahoinvointipalveluiden syntymäpäiväraveina. (Ei siis hevosravit vaan bileravet.)

INFO: Ennakkoilmoittautumisia kaivataan Naamat Napakymppiin sekä Kamalaa huomenta, ihana maailma -klubille

Jotta Amorin nuoli osuu varmasti oikeaan kohteeseen, Naamat Napakymppiin pyydetään ennakkoilmoittautumisia. Ohjeet löytyvät verkkosivuiltamme >>

Myös Kamalaa huomenta, ihana maailma -klubille pyydetään ennakkotietoja siitä, millaisella spektaakkelilla aikoo lauantain krapulaisen yleisön hurmata. Ennakkotiedot löytyvät myös klubin osalta verkkosivuiltamme >>

Sideshow´n ohjelmisto sekä festivaalien virallinen ohjelmisto löytyvät verkkosivuillamme  sekä festivaaliapplikaatiostamme, jonka voi ladata omaan matkapuhelimeensa.