Upea festivaalin ensimmäinen päivä on saatu päätökseensä

Rockfestivaali Naamojen perjantai on saatu päätökseensä. Innokkaimmat toki jatkavat vielä juhlintaa leirinnässä tai sideshow-teltan discossa, mutta artistien osalta huikea ensimmäinen festaripäivä on saatu päätökseensä. Tokihan hieman pitää levätä, jotta jaksaa iloita koko pitkän lauantain. Sää suosi festivaalikansaa, eikä sateesta ollut tietoakaan. Koko perjantai saatiin viettää mukavassa pilvipoutaisessa säässä.

Perjantai tarjosi katseltavaa ja ihmeteltävää festarikansalle niin paljon, että hyvä kun meinasi perässä pysyä. Festivaali potkaistiin käyntiin Van Dammesin tahtiin ja Yön syliin tanssittiin Jätkäjätkien matkassa. Riihen ja navetan lavoilla nähtiin tänään myös Laura Moisio, Dalindèo, The Hearing, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? ja Talmud Beach. Lisäksi festivaalin leirintäalueella sijaitsevassa sideshow-teltassa riitti jos jonkinlaista ohjelmaa aina alkuillasta myöhäiseen yöhön.

Upea ensimmäinen päivä takana! Huomenna luvassa jos jonkinlaista puuhaa ja hirmuinen määrä upeita esiintyjiä. Ja tietenkin… Ka aaa a ri! Ka aaa a ri!

Valokuvia perjantailta »

Perjantain tunnelmia voi käydä fiilistelemässä myös Naamojen Periscopesta »