Upeasti sujunut Rockfestari Naamat on saatu päätökseensä

Tänä viikonloppuna 17. kertaa järjestetty Rockfestari Naamat sujui erinomaisesti. Sää suosi koko festivaalin ajan, eikä sateesta ollut tietoakaan. Festivaalin tunnelma huokui lämpöä ja hassuttelua ja hymy olikin kaikilla herkässä koko festivaalin ajan. Mahtava festivaaliyleisö, parhautta olevat talkoolaiset, upeat erilaiset esiintyjät ja kaunis Tuomiston tila; niistä on Naamat tehty.

Tämän vuoden lipunmyynti oli jälleen omanlaisensa spektaakkeli. Kaikki 1000 lippua varattiin loppuun 56 sekunnissa. Näin huikeaa suosiota festivaalia kohtaan on vain todella hämmentävää. Festivaali organisaatio ei voi muuta kun esittää nöyrimmät kiitoksensa. Festivaalin aikana palvelut pelasivat joutuisasti ja esimerkiksi jonot vetivät kokoajan erittäin hyvin. Kaiken kaikkiaan festari sujui hyvin rauhallisesti ja upeassa yhteishengessä. Ylpeänä voimme jälleen sanoa, että festivaali sujui ilman ainuttakaan järjestyshäiriötä. Siitä kiitos kuuluu tietenkin upealle festivaalikansalle.

Ohjelmistokattaus oli tänä vuonna hyvin laaja. Tämän vuoden uutuutena Naamojen ohjelmistossa nähtiin sideshow teltta leirinnän kupeessa, joka sai festivaalikansalta äärimmäisen positiivisen vastaanoton. Menoa ja meininkiä riitti koko festivaalin ajan ja jokaiselle varmasti löytyi jotakin mielenkiintoista seurattavaa. Riihen ja navetan estraadeille astelivat festivaalin ensimmäisenä päivänä Van Dammes, Laura Moisio, Dalindèo, The Hearing, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?, Talmud Beach ja perjantai illan päättyi Jätkäjätkien järjestämiin mahtaviin tansseihin. Lauantai ei todellakaan jäänyt aloituspäivää huonommaksi. Päivä startattiin riihen lavalla Club Old Fartsien 10-vuotis juhlakeikalla ja samaan aikaan saatiin navetassa hullaantua Molly Moonstonen ja Dixie Feathersin burleskishowsta ja Mikäklubin improvisaatioteatterista. Tämän jälkeen vuorossa oliva tämän vuoden ulkomaalaiset vieraamme, Red Lama Tanskasta ja suuresti odotettu blueslegenda Lazy Lester Yhdysvalloista. Näiden upeiden keikkojen jälkeenkään meno ei hidastunut. Siitä pitivät huolen seuraavana esiintynyt The Holy ja äärimmäisen energisen keikan heittänyt Circle. Lauantai ilta päätettiin Tähtiportin tarjoilemissa, upean kosmisissa, tunnelmissa. Ohjelmatarjonta ei suinkaan loppunut tähän, sillä festivaalin päätöspäivänä nähtiin vielä kaksi erinomaista keikkaa. Ei olisi voinut olla parempaa tapaa päättää festivaalia kuin fiilistellä nurmikolla ensin Toistuvien Yllätysten ja sen jälkeen Muuan miehen tahtiin.

Suuret kiitokset vielä kaikille jotka ovat Naamoihin näppinsä tunkeneet; asiakkaille, artisteille, talkoolaisille ja myös uhkarohkealle linnunpoikaselle, joka useaan kertaan saatiin noukkia seikkailujensa jälkeen pesän ulkopuolelta turvaan.

YLE Areenan taltiointi Lazy Lesterin keikalta.

Katso YLE Areenasta »

Valokuvia viikonlopulta:

Perjantai »
Lauantai »
Sunnuntai »