Yleisön pyynnöstä myyntiin lisää Tampereen ja Helsingin bussimatkoja

– Bussilipun jo lunastaneet huomio: Lisäkapasiteetti muuttaa bussien reittejä!

Ensimmäinen Helsingistä Tampereen kautta Naamoille suuntaava festaribussi (noin 60 paikkaa) myytiin viime viikolla loppuun alle tunnissa. Yleisön pyynnöstä selvitimme mahdollisuutta lisätä pitkän matkan bussiliikennettä ja tarjoammekin nyt myyntiin Helsingin ja Tampereen lisämatkat.

Taustalla on Naamojen halu edistää joukkoliikenteen käyttöä sekä parantaa kulkumahdollisuuksia Tuomistolle parkkipaikkojen määrän ollessa aiempia vuosia pienempi.

Bussiliikenteen lisäyksen myötä kuitenkin molempien bussien reitit muuttuvat siten, että Helsingin bussi matkustaa isolta kirkolta suoraan Tuomistolle ja Tampereelta lähtee erillinen kyyti kohti Tuomistoa.

Lisäkyytien järjestäminen aiheuttaa näin ollen muutoksia jo lippunsa lunastaneiden reiteissä. Pahoittelemme muutosta niiden osalta, jotka lähtevät Helsingistä ja joiden piti tavata ystävänsä Tampereella ja jatkaa loppumatka yhdessä. Ratkaisumme mahdollistaa kuitenkin sen, että saamme pidettyä kyytien hinnat kaikkien matkustajien osalta samalla tasolla ja pystymme järjestämään kyydin useammalle Naamoille suuntaavalle. Ratkaisun myötä Helsingistä Tuomistolle saapuvien matka-aika myös lyhenee.

Helsingin ja Tampereen busseihin voi ostaa paikkoja 6.7.2017 kello 18.00 alkaen Liveton myyntipalvelussa>>.

Helsingistä Tuomiston tilalle ja takaisin Helsinkiin ja bussi kustantaa 45 euroa ja Tampereelta Tuomistolle ja takaisin Tampereelle 25 euroa.

Suora bussi Helsingistä Naamoille lähtee perjantaina 21.7.2017 kello 12.00. Takaisin Helsinkiin bussi starttaa Tuomistolta sunnuntaina 23.7. kello 14.00.

Suora kyyti Tampereelta Tuomistolle lähtee puolestaan perjantaina 21.7.2017 kello 14.30. Sunnuntaina paluukyyti Tampereelle lähtee Tuomistolta kello 14.00. (Naamat pidättää oikeudet bussimatkojen aikataulumuutoksiin.)

Molempien reittien osalta lupaamme matkalle pysähdykset juoma- ja eväsvarastojen hamstraamiseksi ennen festarialueelle saapumista.

Huomaattehan, että busseihin myydään vain meno-paluulippuja (Helsinki-Tuomisto-Helsinki ja Tampere-Tuomisto-Tampere). HUOMAA MYÖS, ETTEI BUSSIMATKA SISÄLLÄ PÄÄSYLIPPUA. Kyytien hintoihin ei lisätä erillisiä toimitusmaksuja.

—–

Ennakkomyyntiin myös lauantain vegaaninen á la carte -ruokailu!

Lauantai-iltana Naamojen festarikansaa on perinteisesti hellitty erikoisruokailulla valkoisten pöytäliinojen ääressä Navetan viileässä kesäillassa ja näin tehdään myös tänä vuonna!

Lauantain á la carte -ruokailussa Naamat tarjoilee festarikansalle täysin vegaanisen menun. Ruokailun hinta, sisältäen myös Fat Lizardin kattaukseen sopivan ruokajuoman, on 35 euroa.

Kokonaisuuden suunnittelusta vastaa Naamojen ruokavastaavana vuosia toiminut Laura Penttilä. Laura toimii tällä hetkellä Seinäjoella toimivan Bar 15:n yrittäjänä. Tämän lisäksi hän pyörittää omaa catering-firmaa, jonka erikoisuutena ovat muun muassa erilaiset kasvisruokavaihtoehdot. Tämä heijastelee myös Naamojen illallisen sisällöissä. Saammeko siis esitellä kesän 2017 erikoismenun:

Ituhipin kulinaristinen kesärakkaus

  • Keittiön morotus
  • Alkuruoaksi tomaattia ja pähkinäjuustoa
  • Pääruoaksi kasvisterriiniä ja porkkanaa kolmella tapaa
  • Jälkkäriksi mansikkaa ja kauraa

Illalliselle mahtuu noin 30 nopeinta hippiä.

Lunasta oma ruokailusi 6.7.2017 kello 18.00 alkaen Liveton myyntipalvelussa >> 
Ruokailun hintaan ei lisätä erillisiä toimitusmaksuja.

Huomaa, että Survival Kitin ruokaliput eivät käy erikoisruokailuun!

—–

Joko olet hankkinut oman Summer of Sixtynine Survival Kitin?

Rakkauden kesä sisältää ehdottomasti suurien tunteiden, mahtavan musiikin, saunan ja telttailun lisäksi Club Old Fartsien lähes photoshoppaamattomia nakukuvia, Antishopin ehkäisyvälineitä, ruoka- ja juomalippuja sekä muuta sukupuolisiveyttä hivelevää oheismateriaalia.

Selviytymispaketista löytyy rakkauden kesään liittyvien festarilahjusten lisäksi 2 kappaletta aamiaislippuja ja 2 kpl ruokalippuja. Janoa pidätellään loitolla pakettiin ujutetuilla viidellä (5) juomalipulla, jotka voi festareilla vaihtaa hanajuomiin tai limonaatiin. Ja tietysti kitiin on ujutettu osallistumisohjeet vuosittaiseen mittelöön, jolla voi voittaa pöytäpaikan lauantai-illan erikoisruokailuun.

Paketit myydään edulliseen 50 euron hintaan Liveton myyntipalvelussa >>
Paketin hintaan ei lisätä toimitusmaksuja. PAKETTI SISÄLLÄ PÄÄSYLIPPUA!

—–

Viimeinen muistutus: pysäköintipaikat tulee varata ennakkoon!

Naamat ovat panostaneet tänä vuonna yleisön toiveesta väljempään majoitukseen. Ratkaisujen myötä parkkipaikka-aluetta on pienennetty ja siten pysäköintipaikkoja on tänä vuonna saatavilla rajoitetusti. Mikäli aiotte joukkonne kanssa saapua autolla paikalle, varatkaa pysäköintipaikkanne etukäteen hintaan 40 euroa Liveton myyntipalvelussa>>

Tällä hetkellä parkkipaikoista on myyty noin 60 %.

Paikan päälle ilman pysäköintilupaa saapuneet autokunnat ohjaamme kohteliaasti pysäköimään jonnekin muualle ja saapumaan sieltä esimerkiksi kävellen, taksilla tai ystävän kyydillä. Helpotamme kulkemista myös järjestämällä alueelle päivittäin meno-paluukyyditykset Jyväskylästä kolmen euron hinnalla suuntaansa. Paikallisbussien aikataulut täydentyvät verkkosivuillemme.

Lue lisää tapahtumajärjestelyistä verkkosivuiltamme tai tapahtuman Facebook-sivuilta.