Mitä vittua?

Jos moinen kysymys pullahti mielesi pintaan, emme ihmettele, mutta kehotamme siistimään ajatuksiasi.

Rockfestari Naamat on vaihtoehtoinen festari, jonka järjestää Naamat ry. Yhdistyksen ”tarkoituksena on edistää kulttuuritoimintaa” ja siitähän tässäkin rallissa on kysymys.

Festarit järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin, mukaan voi liittyä täällä. Tai jos sinulla on bändi ja tahdot paikan päälle soittamaan, niin ehdota itseäsi (katso yhteystiedot täältä).

Myös Muuramen kuntaJelmu ry sekä Suomen Kulttuurirahaston K-S Rahasto ovat kokeneet tapahtuman sellaiseksi kulttuuripläjäykseksi, jonka järjestämistä kyseiset tahot haluavat tukea. Otamme avun kiitollisina vastaan.

Festarin ohjelmistopolitiikka ei todellakaan noudattele listameininkejä. Pyrimme tarjoamaan mielenkiintoista musiikkia ja aina uusia tuttavuuksia festariyleisölle mukavassa ympäristössä kaiken muun hauskan lomassa. Tämän olemme myös huomanneet keräävän paikalle porukkaa, jonka seurassa itsekin viihdymme.

Alkuvuosina Naamat oli kaveriporukan sisäpiirin kihaus eli yksityistilaisuus. Halusimme avata onnemme myös uusille naamoille.

Helvetin hyvä meininki siellä on. Kysy niiltä, jotka on ollu Naamoilla ennenkin tai katso kuvia ja videomateriaalia meiningistä täältä.

Ikäraja

Festareiden ikäraja on 18 vuotta! Ei kannata edes yrittää. Paikalla on ilkeitä järjestyssetiä ja -tätejä ja muita olentoja, jotka pitävät tästä huolen. Pennuille jaffaa, junnuille peffaa ja alaikäset tehkööt sen kotonaan.