Majoitus

Majoittuminen hoituu teltoissa tai mihin satutkaan kellahtamaan. Jos kellahat jonkun päälle, niin siihen kysy lupa ensin.

Teltta-alue sijaitsee pellolla aivan festarialueen vieressä. (Matkaa kertyy noin 20 metriä.) Leirintäalueelle on rajattu matkailuautoille ja vastaaville kopperoille pikkuinen läntti, henkilöautot pysäköidään erilliselle parkkialueelle.

Telttamajoitus on maksutonta

Teltta-alue on varattu vain festariasiakkaille ja siellä majoittuminen on festilippunsa lunastaneille ilmaista. Rannekkeettomat potkitaan mäkeen myös leirinnästä.

Paviljongit ja katokset

Paviljongin tai katoksen saa leirintäalueelle pystyttää, edellyttäen että kyseessä ko. tarkoitukseen valmistettu tuote ja sen pystyttämisessä noudatetaan valmistajan kiinnitys- ja turvallisuusohjeita.  Alleviivaamme, että kiinnitysten tulee olla tehty kunnolla. Lisäksi ehtona pystytykselle on se, että leirintäalueella on sille tilaa.

Naamojen järjestyksenvalvonnalla on oikeus purattaa paviljonki tai katos, mikäli se on hätäpoistumisreittien tai muiden leiriläisten esteenä tai sääolosuhteet tekevät niistä vaarallisia. Purkumääräys tulee myös, mikäli katos ei ole asianmukaisesti rakennettu tai kiinnitetty. Huomatkaa, että omin pikkukätösin pressuista ja kepeistä viritellyt katoshärpäkkeet poistetaan leirinnästä välittömästi turvallisuussyistä.

Autot, asuntovaunut, asuntoautot ja muut härpäkkeet

Myös autossa voi nukkua, mutta kaikki hengailu ja bilettäminen tapahtuu festivaalialueella tai peltoleirinnässä. Eli ylimääräinen ajanvietto paikoitusalueella ei ole sallittua. Lue lisää asuntoautossa tai -vaunussa majoittumisesta » 

Turvallisuus

Muista hippi käyttäytyä alueella! Meillä on murisevia järjestyksenvalvojia, jotka lyö. Tai ainakin ne syö. Ehkä juuri sinut.

Lueppa siis turvallisuusmääräykset täältä »