Ruokaa ja juomaa

Ihan alkuun se kaikkein tärkein:

Kaikki maksut tapahtuvat tänä vuonna ihan päinvastoin kuin ennen eli PANKKIKORTEILLA! Luontovisa ei ole kortti, voi kokeilla sillä maksella mutta ei luvata että menee läpi. Mutta tosiaan, kolikot voi nyt jättää kotiin.

Baariloiset

Baarista anniskellaan siideriä, bisseä, lonkeroa sekä limuja unohtamatta epäreilua kahvia.

Happy Hour silloin tällöin, Unhappy Hour seuraa aina kuin krapula konsanaan. Huomiothan Happy Hourin ja Unhappy Hourin eron, ainakin ne kirjoitetaan eri tavalla. Hanajuomat maksavat 5 €.

Naamoilla on myös erikoisoluita ja drinksuja tarjoavat myyntipisteet. Suosittelemme tutustumaan.

Ruokaa lihansyöjille ja vegaaneillekin

Ruoka se meillä on enemmän kuin huippua! Ja aamupalaakin on saatavilla. Ruuista löytyy aina myös vegaanivaihtoehto. (Valitettavasti kaikkia erityisruokatoiveita, kuten esimerkiksi kokonaan supikoirasta valmistettuja annoksia, emme pysty toteuttamaan. Aina kannattaa kuitenkin kysyä. Ruokaa saa niin Riihen edestä kuin Sideshow-teltalta.

Meiltä saa kahvia, isoa ruokaa, pientä ruokaa ja niitä saa aina valomerkkiin asti.

Ruoka- ja juomalippuja ei tänä vuonna ole myynnissä.

Aamupala

Perinteisesti tarjolla on myös suosittu aamupala (Naamupala) krapuloivalle festivaaliyleisölle. Syötävää löytyy sekä lihaa himoitseville että vegaaneille. Pekonia on! Ja paljon! Ei lopu kesken. Hintaa aamupalalle jääpi 10 €.

Aamupalaa tarjoillaan sekä lauantaina että sunnuntaina klo 8–12. HUOM! Tänä vuonna aamupalaa on lauantaina tarjolla myös Sideshow-teltalla! Siellä on tarjolla oma speciaali aamupalamenu: Darrabrunssi (Tuomiston keittiöhengettärien pienillä käsillä loihdittu runsas kattaus ruokaa ja viinaa niille jotka ei halua esim. vittu kuolla.) 12 € ja Yrjöskä (Tuomiston keittiöhengettärien pienillä käsillä loihdittu vähän pienempi kattaus ruokaa ja viinaa niille jotka haluaa esim. vittu kuolla) 6 €. Sideshown aamiainen tarjoillaan lauantaina klo 9 alkaen.

Rohkeasti kokeilemaan!

Erikoisruokailu

Erikoisruokailu Navetassa tapahtuu myös tänä vuonna. On erikoista. Näitä ei myydä ennakkoon. Lisätiedot ja ostohommat rohkeasti vaan suoraan tiskille festeillä.

 

Kun kiitätte ruuasta ja juomasta, niin ihan ekana kiittäkää meidän ihania köökin ja baarin immeisiä. Ne on best <3 Heidän jälkeen voi kiitellä erinäisiä henkiolentoja jos siltä tuntuu ja sen jälkeen vielä meidän mainioita yhteistyökumppaneita, joita tänä vuonna ovat Kusmikun bursarekka, Kyrön vakionaamat, Mukti coffee, Delorean sekä Hangaround & Nobody.