Saapuminen

Milloin on suotavaa tulla Naamoille?

(Tsot tsot sinä häijy! Eipä ajatella likaisesti!) Saapua voi kun siihen annetaan lupa ja poistutaan kun käsketään. Perinteisesti siivotaan kuitenkin ensin. Tarkat saapumis- ja poistumisajat ilmoitetaan myöhemmin.

Sijainti

Rockfestari Naamat mylvähtää Tuomiston tilalla, Muuramen kunnassa osoitteessa Rannankyläntie 502. Tila sijaitsee 13 km päässä Jyväskylästä.

Tuomiston tila on varsin leppoisa paikka keskellä ei mitään sekä siellä ja täällä luonnon helmassa. Vanha kivinavetta on kunnostettu juhlatiloiksi ja se toimii myös esiintymispaikkana. Heti edessä aukeaa nurmipiha, jonka toisella laidalla on stage.

Stage on lautalattiainen ja hirsiseinäinen syvennys riihen seinässä. Kyseessä on vanha luuva, jossa aikoinaan jyvät on eroteltu akanoista. Oikeastaanhan se on Naamojen toimesta palautettu entiseen käyttöön.

Tuomiston tila
Rannankyläntie 502
Muurame

Rannekkeiden vaihto

Tästä saatte niin ikkään ohjeet sitte täsä kevään mittaan. Ehkä jopa semmosena ohjevideona, joka on vähintäänkin yhtä informatiivinen kuin tämä ohje siihen kuinka aukaiset oven oikeaoppisesti.

Bussikyydit Jyväskylästä Naamoille ja takaisin Jyväskylään

Bussikuski varmana ajaa ja ajaakin tosi turvallisesti. Millon, ei tiietä vielä. Kerrotaan sitte kyllä niin ei tarvi kävellä.

Bussikuljetus Helsingistä ja Tampereelta

Vuosittain järjestetään bussikuljetukset perjantaina Helsingistä sekä Tampereelta suoraan festivaalialueelle ja sunnuntaina takaisin ko. kaupunkeihin. Matkalla pysähdytään ostamassa festarieväät. Huomaattehan, että busseihin myydään vain meno-paluulippuja (Helsinki-Tuomisto-Helsinki ja Tampere-Tuomisto-Tampere).

Saapuminen taksilla

Seksi vie ja taksi tuo. Toimii myös Naamoilla. Ja Nylon Beat on maailman paras bändi ja jos väitätte vastaan, niin kynsi teille perseeseen kasvaa. Oikeasti kerrotaan tästäkin yksityiskohdat sitten kun tiietään.

Kimppakyydit ja oma henkilöauto

Koska festivaalialueen kupeessa on parkkitilaa hyvin rajoitetusti, niin festareille kannattaa tulla hyödyntäen edellä mainittuja joustavia ja yhteisöllisiä joukkoliikennemahdollisuuksia! Ja onhan se ekolookistakin. Bussissa on muutenkin kiva juua kalijaa muiden hippien kanssa.

Jos kuitenkin suunnittelet tulevasi tapahtumaan omalla autolla, niin lue ajo-ohjeet mestoille täältä ja suosi kimppakyytejä (joita muuten voi huhuilla Facebookiin tehdyssä kimppakyytiryhmässä).

Huomaa myös, että auton festarialueen tuntumaan parkkeeraminen vaatii ennakkoon ostetun parkkilipun. Hinnat ilmotellaan myöhemmin!

Asuntoautot ja asuntovaunut

Karavaanari on kaikkien kaveri laulaa Edelmanin Samuli. Käytännöt näittekin suhteen tulleepi.