Saapuminen ja majoitus

Rockfestari Naamat mylvähtää Muuramessa Tuomiston tilalla, 13 km päässä Jyväskylästä. Majoittuminen hoituu teltoissa pellolla, aivan festarialueen vieressä. 

Saapuminen Majoitus

Saapuminen

Tarkemmat koordinaatit

Tuomiston tila
Rannankyläntie 502
Muurame

Ajo-ohje: E63-tietä ajellaan Keljonkankaan ABC:lle asti, ja sieltä suunnataan Rannankyläntielle

Tuomiston tila on varsin leppoisa paikka keskellä ei mitään luonnon helmassa.

Milloin on suotavaa tulla Naamoille?

(Tsot tsot sinä häijy! Eipä ajatella likaisesti!) Saapua voi kun siihen annetaan lupa ja poistutaan kun käsketään. Perinteisesti siivotaan kuitenkin ensin. Pellolle voi saapua möyrimään perjantaina klo 12 alkaen, rannekkeiden vaihto alkaa klo 14 ja alue aukeaa klo 17.

Ikäraja

Festareiden ikäraja on 18 vuotta! Ei kannata edes yrittää. Paikalla on ilkeitä järjestyssetiä ja -tätejä ja muita olentoja, jotka pitävät tästä huolen. Pennuille jaffaa, junnuille peffaa ja alaikäset tehkööt sen kotonaan.

Kyydit

Bussikyydit Jyväskylästä Naamoille ja takaisin Jyväskylään

Jyväskylästä pääset helpoiten ja järkevimmin Naamoille hyödyntämällä päivittäin järjestämiämme bussikyydityksiä. Tarkemmat aikataulut ja hinnat julkistetaan sitten, kun sen aika on.

Bussikuljetus Helsingistä

Vuosittain järjestetään bussikuljetukset perjantaina Helsingistä suoraan festivaalialueelle ja sunnuntaina takaisin ko. kaupunkeihin. Matkalla pysähdytään ostamassa festarieväät. Huomaattehan, että busseihin myydään vain meno-paluulippuja (Helsinki-Tuomisto-Helsinki).

Bussikuljetukset myynnissä Tiketissä.

Lähtö klo 13 Mikonkadun tilausajopysäkiltä, arvioitu saapuminen Tuomistolle n. klo 17.
Paluu klo 14  Tuomistolta, arvioitu saapuminen Mikonkadulle Helsinkiin n. klo 18

Saapuminen taksilla

Seksi vie ja taksi tuo. Toimii myös Naamoilla. Ja Nylon Beat on maailman paras bändi ja jos väitätte vastaan, niin kovin väärässä olette. Oikeasti kerrotaan tästäkin yksityiskohdat sitten kun tiietään.

Omat autot ja kimppakyydit

Koska festivaalialueen kupeessa on parkkitilaa hyvin rajoitetusti, niin festareille kannattaa tulla hyödyntäen edellä mainittuja joustavia ja yhteisöllisiä joukkoliikennemahdollisuuksia! Ja onhan se ekolookistakin. Bussissa on muutenkin kiva juua kalijaa muiden hippien kanssa.

Jos kuitenkin suunnittelet tulevasi tapahtumaan omalla autolla, niin suosi kimppakyytejä (joita muuten voi huhuilla Facebookiin tehdyssä kimppakyytiryhmässä).

Parkkiliput myynnissä Tiketissä

Huomaa myös, että auton paikoitusalueelle, leirintään tai ylipäänsä festarialueen lähistölle parkkeeraaminen vaatii ennakkoon ostetun parkkilipun.

Majoitus

Majoittuminen hoituu teltoissa tai mihin satutkaan kellahtamaan. Jos kellahat jonkun päälle, niin siihen kysy lupa ensin.

Teltta-alue sijaitsee pellolla aivan festarialueen vieressä. (Matkaa kertyy noin 20 metriä.) Leirintäalueelle on rajattu matkailuautoille ja vastaaville kopperoille pikkuinen läntti, henkilöautot pysäköidään erilliselle parkkialueelle.

Telttamajoitus on maksutonta

Teltta-alue on varattu vain festariasiakkaille ja siellä majoittuminen on festilippunsa lunastaneille ilmaista. Rannekkeettomat potkitaan mäkeen myös leirinnästä.

Paviljongit ja katokset

Paviljongin tai katoksen saa leirintäalueelle pystyttää, edellyttäen että kyseessä ko. tarkoitukseen valmistettu tuote ja sen pystyttämisessä noudatetaan valmistajan kiinnitys- ja turvallisuusohjeita.  Alleviivaamme, että kiinnitysten tulee olla tehty kunnolla. Lisäksi ehtona pystytykselle on se, että leirintäalueella on sille tilaa.

Naamojen järjestyksenvalvonnalla on oikeus purattaa paviljonki tai katos, mikäli se on hätäpoistumisreittien tai muiden leiriläisten esteenä tai sääolosuhteet tekevät niistä vaarallisia. Purkumääräys tulee myös, mikäli katos ei ole asianmukaisesti rakennettu tai kiinnitetty. Huomatkaa, että omin pikkukätösin pressuista ja kepeistä viritellyt katoshärpäkkeet poistetaan leirinnästä välittömästi turvallisuussyistä. Yhdellä pressulla saa sadesuojata vain yhden teltan. Järjestyksenvalvojat ohjastavat leiriytyjiä pystyttämään teltat riittäville etäisyyksille toisistaan.

Autot, asuntovaunut, asuntoautot ja muut härpäkkeet

Myös autossa voi nukkua, mutta kaikki hengailu ja bilettäminen tapahtuu festivaalialueella tai peltoleirinnässä. Eli ylimääräinen ajanvietto paikoitusalueella ei ole sallittua. 

Asuntoautoja ja -vaunuja sekä pakettiautoja ja majoituskäyttöön tarkoitettuja busseja mahtuu peltoleirintäalueellemme rajallinen määrä, nekin säävarauksella. Suuren kulkuneuvon pysäköinti pellollamme onnistuu vain, jos kulkupeli mahtuu pellon kovaan päätyyn ja sää on pysäköintiin suotuisa. Matkailuautoja suurempien kulkupelien pysäköinnin mahdollisuus tulee tarkistaa aina ennakkoon turvallisuustiimiltämme osoitteella turvallisuus (at) naamat.info. Järjestyksenvalvojat päättävät viime kädessä alueella, minne suuret kulkuneuvot pysäköidään.

Jos tilaa ei ole tai sää ei salli pellolle pysäköintiä, kaikki kulkuneuvot ohjataan parkkipaikallemme. Tällöin autossa saa nukkua, muttei juhlia. Huomaa, ettemme tarjoa sähköä alueella.

Jos sää näyttää muodostuvan tornadoiksi tai sataa heinäsirkkoja, huutelemme mahdollisista rajoituksista näillä sivuilla sekä Naamakirjassa. Seuraa siis viestintää ja tarkista tilanne ennen saapumistasi.

Huom! Tarvitset myös leirintään ajetulle asuntoautolle ennakkoon ostetun parkkilipun. Suosittelemme saapumaan alueen liepeille perjantaina kello 12 aikaan, sillä tilaa on rajatusti ja säätäminen on hyvä tehdä ennen suuren yleisön saapumista alueelle.

Parkkiliput myynnissä Tiketissä