Aikataulut ja artistit

Luultiin, ettei voida enää parantaa mutta väärässä oltiin, loistava ohjelma teille kasattiin. Tämän vuoden artistikattaus sisältää semmosia helemiä, että oksat pois ja bassot täysille!

Lupasimme teille vielä täydennystä ohjelmaan sunnuntain osalta. Nyt tämä tarkoin varjeltu salaisuus on viimein paljastumassa ja kuten lupasimme, tarjolla on chilliä ohjelmallista olemista, jotta post festivaldepression ei iske ihan täysillä vasten kasvoja vaan kuplasta pääsee lasketumaan pehmeästi arkimaailmaan. 

Saammeko esitellä (rumpujen pärinääääääääääää): 

Jo perinteeksi muodostunut, järjestyksessään ensimmäinen, Antidepressiivinen brunssishowspektaakkeli aka Antidepressanttibrunssi. Rentoa meininkiä luvassa klo 9-13 Riihipihalla. 

Ravintola tarjoilee apetta nälkäisille sunnuntain viettäjille koska syyä pittää. Baarin puolelta tarjoillaan vielä viikonlopun viimeiset virvokkeet, niin holilliset kuin holittomat. 

Sunnuntain Breakfast, Die Young-ohjelmanumeroina  Sami Kotolan Puhumiskaraoke (as seen in Yläkaupungin Yö, Provinssirock, Puistojuhlat) sekä DJ Joniveli. Tule paikalle, puhu ja nauti! 

Laskeudutaan yhdessä mukavan pehmoisesti sunnuntain meininkeihin ja poispäin Tuomiston kuplasta! Tällä se helpottuu! Chillaa meidän kanssa (olkaa hyvä korvamadosta, kjeh kjeh).

Naamoilla kansaa viihdyttää:

Maa Ilmasta

perjantai 18:00 | Riihilava

Maa Ilmasta on kitaristi Benjami Koskisen kipparoima instrumentaalirockia suurella sydämellä soittava yhtye. Bändin jokainen keikka on huolella suunniteltu esitys, jolloin sekä yleisöllä että bändillä on hauskaa. Luova Recordsin julkaisema ISO YÖ -albumi maalaa Koskisen säveltämänä fantasian ja todellisuuden rajamaille sijoittuvia kuvia Jyväskylästä ja muualta Suomesta. 

Linda Fredriksson Juniper

perjantai 20:00 | Riihilava

Linda Fredrikssonin debyyttialbumi Juniper julkaisiin lokakuussa 2021 ja oikeastaan saman tien mediat täyttyivät ylistyksistä ja “vuoden levy” -arvioista. Ja täysin aiheesta, huikea levy voitti juuri toukokuussa jaetun Emma-pystin vuoden jazz-albumista. Myös Fredrikssonin kanssa levyllä ja keikalla soittava yhtye on huikea. Upea keikka tiedossa!

Frankosun And The Family

perjantai 22:00 | Riihilava

Beninissä syntynyt Oladele Franck Koumoloun perustama Frankosun And The Family on valloittava beniniläistä ja nigerialaista afrobeatia funkiin yhdistelevä kymmenhenkinen kokoonpano. Näitä tansseja parempia ei olekaan! 

Jesse Markin

perjantai 00:00 | Riihilava

Jesse Markin on seikkaillut kahden levyn verran sujuvasti eri musiikkityylien ja -vaikutteiden välillä kuulostaen kuitenkin pelkästään itseltään. Kansainvälisesti noteeratun Markinin yhtye on aivan tajuton ja saammekin kokea todellista musiikillista ilotulitusta Tuomiston illassa!

Club Old Farts

lauantai 12:00 | Riihilava

Club Old Farts freesimpänä kuin koskaan! Tuleekohan tuttuja biisejä? Club Old Farts soittaa klo 15.30 asti.

Thelma’s Dream

lauantai 17:00 | Riihilava

Vuonna 2021 debyytti-EP:nsä “Days of Bloom” julkaissut Thelma’s Dream soittaa kaikuista, eteerisen utuista dream poppia/shoegazea aavemaisissa tunnelmissa. 

Tove Johnson

lauantai 18:30 | Riihilava

Punkia ja garagea suurella rakkaudella! Tove Johnsonin biiseissä on räimeen lisäksi hienoja melodioita ja kunnon meno! Näiden keikoilla on taatusti raju meininki!

Surplus

lauantai 20:00 | Riihilava

Muuramen ikioma Surplus on Muuramen suosituin Surplus-niminen yhtye. Hannoverista Hervantaan parrasvaloissa hikoillut saastapoppiduo on aina lähtenyt merta edemmäs kalaan ja tämä onkin kaksikon ensimmäinen kotietukeikka.

Sofa

lauantai 22:00 | Riihilava

Sofa on räjähtävä rapduo joka on ehdottomasti parhaimmillaan livenä! Duon räpit tasapainoilevat riemukkaasti yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ja hauskanpidon välillä. Kun Naamojen lauantai taittuu iltaan, Sofa nostattaa kaikkien aikojen hikiset tanssibileet!

Litku Klemetti

lauantai 00:00 | Riihilava

Hurjan tuottelias Litku Klemetti on julkaissut jo 6 albumia joilla kullakin on seikkailtu musiikillisesti eri suuntiin. Viime vuonna Litku Klemetti joutui viime hetkillä perumaan Naamat-keikan ja heti tämän jälkeen buukattiin yhtye täksi kesäksi paikkaamaan tilanne. Aivan ihanaa mahtavaa! Vihdoin päästään kokemaan kunnon Litku-show!