Naamat Napakymppi hakee osallistujia – Oletko sinä tämän kesän halutuin neiti tai herra X?

Naamat festivaalin odotettu Sideshow-teltta niskuroi ja villitsee festivaalikansaa myös tänä kesänä. Luvassa tänä kesänä on mm. Olutpianlaiset, jossa jokainen voi olla oman elämänsä kansallissankari. Vaihtokauppakeisarissa puolestaan raha saa uuden merkityksen ja vaihdantatalous puhkeaa kukkaan. Lauantaiaamuna festivaalikävijöillä on mahdollisuus päästää sisäinen taitelija valloilleen, kun Sideshow-teltan lava avataan teille kaikille esiintymishaluisille mussukoille.

Sideshow -teltan koko ohjelmisto julkaistaan ensi viikolla. Sitä ennen kuitenkin ilmoitamme, että rakkauden nälkäisille pikku hipeille on jälleen tarjolla Naamat Napakymppi, jossa Amorin nuolet lentävät ja festariheilan löytäminen on taattu! Uudistuksena aikaisempaan, ilmoittautuminen Naamat Napakymppiin, tulee tehdä ennakkoon sähköpostitse!

Hakemukset voit lähettää osoitteeseen: naamatnapakymppi@gmail.com

Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. (Myös niille, jotka eivät tänä vuonna pääse osallistumaan tähän rakkauden riemujuhlaan saavat ilmoituksen.)

Sähköpostissa sinun tulee vastata alla oleviin kysymyksiin. Hakemukset oltavat illan isännillä viimeistään ti 17.7.2018.

– Nimesi?
– Ikäsi?
– Puhelinnumerosi?
– Etsitkö: miestä / naista / kaikki käy?
– Haluan: elämänkumppanin / festariheilan / menettää neitsyyteni / BF 4-everin?
– Haluaisin olla: Neiti X / Herra X / Kilpailija: (A,B,C)

Kerro lisäksi meilin lopussa lyhyesti jotain itsestäsi.

Ole rohkea ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Edellinen

Seuraava