Blog post

Naamat on VIIMEIN alkanut!

Naamat alkoi lonkeron onnellisesti

Viimeinkin saapui se hetki, jota olemme kaikki erilaisessa kiiman tilassa odottaneet jo kaksi vuotta. Rockfestari Naamat käynnistyi vihdoin ja viimein, lonkeron värisessä säässä mutta sitäkin onnellisemmissa tunnelmissa. Festarikansaa lipuu paikalle tasaiseen tahtiin ja jokaisesta huokuu helpottuneisuus ja onnellisuus. Toki emme voi varmaksi tietää, että johtuuko se Naamoista vai siitä, että pissahätä helpotti mutta aivan sama, kivaa sitä on katsoa.

Moni hippi oli toiminut ennakko-ohjeiden mukaan ja vaihtanut rannekkeen ennakkoon käpäläänsä (toim.huom. emme havainneet irrallisia ruuminosia vaan kaikki ranteet olivat kiinni elävässä ihmisessä). Paikan päällä rannekkeet vaihtoivat itselleen Lari ja Hanna. Lari on tullut Naamoille jo 16.kertaa, Hannalle tämä oli kolmas kerta. He olivat ylpeitä ekasta ja tokasta sijasta rannekkeiden vaihtojen kilpa-ajossa.

Rakkauden täyteistä juhlaa Tuomistolla juhlitaan koko viikonloppu. Luvassa on ensiluokkaista ohjelmaa ja häröilyä. Kaiken juhlinnan ja rakkauden keskellä haluamme muistuttaa juhlakansaa siitä, että perseily missään muodossa ei ole cool. Eli muistakaa koronaohjeistus sekä toisten ihmisten ja luonnon kunnioitus.

Ihania Naamoja hipit <3