Blog post

Päivä kaksi ja spa-alueen nousu

Naamojen toisena päivänä naurettiin, urheiltiin ja nähtiin legendaarisen spa-alueen nousu (mutta ei tuho)

Tuomiston tilalla heräiltiin lauantaina auringon lämmittämissä ja hikisissä teltoissa, tyytyväisinä edellisillan suorituksiin ja valmiina alkavaan päivään. Perinteiseen tapaan darrainen kansa vaelsi kohti kyökin runsaita aamupalapöytiä. Kansa nautti sielua hivelevää ravintoa myös Sideshow-teltalla. Tyytyväisiä hippejä havaittiin joka puolella Tuomistoa.

Jos joku oli perjantaina vielä tuntenut olonsa oudoksi eikä oikein vielä tiennyt miten päin pitäisi olla, kun viimeinkin festaroidaan, niin kotoisa olo iski viimeistään siinä vaiheessa, kun Club Old Farts aloitti bileet. Ja ai että. Ette uskokaan. Se jokaisen sielua hiveli niin kauniilla tavalla, että siihen ei olisi mikään muu koskaan pystynyt. Kansa nautti, Kari raikasi ja rakkaus oli vahvasti läsnä.

Pellolla pelailtiin perinteiset futismatsit ja kunniakkaaseen voittoon kipusi Jyskän Gideonit. Mölkkyäkin nakattiin ja illan päälle urheiltiin vielä Vastavirta-Kyröjoessa pellolla. Kenenkään pumppu ei  näissä huikeissa atleettisissa suorituksissa pettänyt, vaan jälleen nähtiin olympiatason suorituksia. Että terkut sinne Tokion hippohiihtoihin.

Edellisenä iltana peruuntuneen Grande Mahoganyn tilalle Riihen lavalle kiipesi Rock Siltanen Duo. Sideshowssa luettiin aamulla iltasatuja (koska ihan loogista, jos on yön vaan juhlinut niin sitten nukuttaa aamulla ja pitäähän se satu kuulla), katseltiin Mikä-klubia ja heiluttiin taivaallisen Daivaksen tahtiin. Hyvinvointi joka hipillä sen kuin vain kasvoi sekunti sekunnilta. Ali Jahangirin stand up nauratti niin että melkein pissat lirahti housuun, roastattiinhan siellä hippejä niin huolella. Onhan se jalo ja vaalittava taito, se itselleen nauraminen. Erinomaiset musiikkiesitykset ja Sideshown ohjelma kantoivat läpi päivän.

Lauantaina Naamoilla nähtiin jo lähes legendaksi muodostuneen spa-alueen konkertisoituminen. Omasta mielestään vanhoista naamoista koostunut iskujoukko otti niin sanotusti oikeuden omiin käsiinsä ja lammella nähtiin kuin nähtiinkin pienen mutta kauniin hetken ajan ihan ihkaoikea spa-alue. Tämän jälkeen ryhmä kiersi ympäri aluetta julistamassa sanomaansa spa-alueen tärkeydestä, keräten taakseen huiman määrän opetuslapsia ja asian kannattajia. Nyt jäämmekin jännittyneinä odottamaan, että nähdäänkö ensi vuoden Naamoilla kansan vaatimana vihdoin koko viikonlopun kattava spa-alue.

Lauantain pääesiintyjä Litku Klemetti joutui valitettavasti perumaan esiintymisensä, mutta tilalle saatiin upea Ex Tuuttiz. Illan pimetessä ja kansan villiintyessä viimeiseen yhteiseen yöhön, todettiin tämänkin päivän olleen jokaisella mittarilla lähestulkoon täydellinen.

Lauantaina jo edellä mainittujen lisäksi esiintymässä nähtiin F, Polymoon, Suad ja Bad Sauna.

Ps. Useat juhlijat varmasti huomasivat pellolla kököttäneen teltan sekä miehen kaulassaan Naamat Onlyfans-kyltti! KYLLÄ! Naamoille on suunnitteilla oma Onlyfans-tili, jonka sisältöä on tänään luotu yhdessä festarikansan kanssa. Stay tuned, syksyllä palataan tähän!