05.05.2018

Rockfestari Naamojen kesän 2018 ohjelmisto julki!

Rockfestari Naamat on päättänyt tänä vuonna julkaista ohjelmistonsa jo ennen 15.5.2018 kello 12.00 alkavaa lipunmyyntiä. Oletteko valmiita?! Tässä se tulee! Kesä 2018 tarjoaa unohtumattoman kattauksen suomalaisia ja kansainvälisiä ykkösnimiä!

Tommi L antaa tukka hulmuten kyytiä kitaralleen

Pitkään Naamoille himoittu Tommi L on muusikko, joka on villinnyt järjestäjät jo vuosien ajan rock-habituksellaan.  Perjantai-illan avaakin unohtumaton rock’n roll -show tukan hulmutessa Riihen lavalla.

Ohjelmistovastaava Ville Koivisto painottaa, ettei Tommi L ole sama asia kuin Tommi Läntinen.

– Tommi Läntinen ei Naamoille suostunut tulemaan tänäkään vuonna. Joten näitä kahta ei missään nimessä pidä sekoittaa toisiinsa. Tommi L on nobody Keski-Pohjanmaalta. Tommi Läntinen on sen sijaan Naamojen ikuisesti palvoma artisti Turusta, Koivisto tiivistää.

Marakassiyhtye Maran kassit tarjoaa rytmistä musiikkia kassien ystäville

Kuubasta asti Suomeen matkaava marakassiyhtye Maran kassit tarjoaa festivaaliyleisölle rytmikästä kassien soitantaa Navetan lavalla. Maran kassien 9 marakassia soi viiden miehen voimin ja rytmisen musiikin tahdissa voi löytää latinalaisen Amerikan letkeät lanteet ja kuuman kesäyön huuman.

– Soittimia on pariton määrä, sillä yhdellä soittajallamme on vain yksi soitin, mutta se ei musisointia estä eikä hidasta, selventää yhtyeen keulakuva Cassi-Martín tulevan keikan antia.

Kuubasta Suomeen lentävä yhtye on kiertänyt maailmaa laajasti. Tulevana kesänä se nähdään ravistelemassa soittimiaan myös muualla Suomessa.

– Kun sinne asti lähdetään, niin sama se on tarjota kassimusiikkia koko Suomelle, uimarannoille kansaa ilahduttamaan tähtäävä iloinen ja rennonletkeä kokoonpano lupaa.

80-luvun kulttiyhtye Bingo nostaa ilmoille monta klassikkobiisiä

1980-luvulla suuressa suosiossa ollut Bingo-yhtye nostattaa Tuomiston tunnelmia vetämällä biisilistassaan lukuisia hittejään, kuten Autio bingotalo, Nahkatakkinen bingoemäntä sekä Lähetysbingoaja. Bändin keulahahmo NäinMän kertoo yhtyeen haaveilleen Naamoille tulosta jo pitkään.

– Kyllähän se näin on, että jokainen itseään kunnioittava rokkari haluaisi tulla Naamoille ainakin kerran elämässään.  Upeaa kuulla, että tänä kesänä se vihdoin tapahtuu.

Pistepörssin kakkonen Patrik Aalto esittää X-Factorista tuttua rannelaukaustaan!

Pistepörssin toiseksi viime vuoden X-Factorissa sijoittunut Patrik Aalto esittelee hulppeissa korkokengissään rannelaukaustaan, jolla hänet myös kiinnitettiin varauskierroksen ykkösenä Suomen Euroviisuedustajaksi. Näyttävästä pukeutumisestaan tunnettu Aalto kikattaa sattumusten sarjaa Amerikassa jo hitiksi muodostunutta partaansa sukien.

– Tää on ollut huikea vuosi ja mä rakastan tätä elämää ja tätä lavalla olemista ja hikeä ja kaikkea ja on niin huikeen ihanaa, että voi ilmaveivi sentään!

Lauantaina uusi tiskijukkakokoonpano Pub Cold Darts!

Lauantaiaamu startataan liikkeelle perinteisellä DJ-musiikilla. Tällä kertaa Naamat ovat kiinnittäneet tapahtumaan kuuluisan tiskijukkakokoonpanon Pub Cold Dartsin. Luvassa on monipuolinen kattaus erilaisia musiikkihittejä, jotka pyörähtävät lautaselle, kuin viileä pubitikka silmään.

– Setissämme on mm. erittäin kovaksi hitiksi noussut cover-biisi Marko, jonka on useissa eri yhteyksissä havaittu nostavan yleisön tanssijalkaa. Sen ajattelimme soittaa Naamoilla useamman kerran, yhtyeen keulahahmo Snow White kertoo.

Maaginen Missä minä olen ja kenen kanssa -show, tarjoaa optisia harhoja kirkkaaseen kesäpäivään

Lauantai-iltana esitettävä Missä minä olen ja kenen kanssa -show on maaginen ja osallistava performanssi, jonka aikana päästään yllättymään siitä, missä juuri silloin ollaan ja kenen kanssa hengaillaan. Show’n päätähtenä toimii oman päänsä käsiraudoissa irti sahaava monilahjakkuus Seero Ippanen, joka aikoo myös taikoa Kiinanmuurin Tuomiston pihalle vain kulkeakseen sen läpi. Tapahtuma-alueen kannalta tämä tarkoittaa sitä, että muurin ilmestyessä ei pidä pahastua esimerkiksi teltan rutistuessa sen alle.

– Kyseessä on lähinnä optinen harha, eli se teltta kyllä löytyy samalla kun henkilö löytää itse itsensä, ohjelmistopäällikkö Koivisto lupaa.

Maskuliininen HÄN palaa lavoille vielä kerran!

Uransa ainakin kertaalleen kuopannut maskuliininen HÄN nousee vielä kerran lavalle esittämään sydäntä riipivää metallimusiikkia rakkaudesta, kuolemasta ja rakkauden kuolemasta. Rakkaus ja kuolema syleilevät toisiaan illan aikana samalla, kun kuvankaunis laulaja kutsuu liittymään itseensä iilimadon lailla.

– Sitä ei kuitenkaan kenenkään verenimijän pidä tehdä, sillä vaarana on saada yliannostus nikotiinista ja tulla huonovointiseksi. Eli pysytään siellä yleisön puolella, tai järjestysmiehet joutuvat tänä vuonna oikeasti tekemäänkin jotain, ohjelmistovastaava Koivisto uhoaa.

Tanssii Susien kanssa suden veli esittää riipivää ulvontaa kaikille luonnonäänistä nauttiville

Tanssii Susien kanssa -elokuvassa näytelleen suden veli ulisee lauluissaan nuoremman veljen jäämistä kulttitähden maineeseen nousseen isoveljensä varjoon.

– Se, että ihminen olisi toiselle susi, ei pidä paikkaansa. Susi on susi, se ei ole esimerkiksi ihminen, Tanssii Susien kanssa -elokuvan suden veli murahtaa kesän tulevasta festarivedosta.

Koskettavat ja tosielämää käsittelevät biisit tuovat esille julkisuuden demonien kanssa taistelleen vanhemman suden erakoitumisen ja toisaalta nuoremman veljen yritykset tuoda suden elämään uutta iloa esimerkiksi kulinaristien elämysten muodossa.

– Sudennälkä on myytti, jota haluamme räjäyttää. Minulla ei itselläni ole juuri ollut ruokahalua vuosiin ja jos jotain syönkin, yleensä se närästää.

Black Metalia soittava Muuramejärven lapsoset ammentaa sisältöä musiikkiinsa suomalaisesta rikoshistoriasta

Muuramejärven lapsoset soittaa lauantai-illan eittämättä pelottavimman ja rautaisimman hevisetin nostaessaan yleisön muistoihin örinällään suomalaisen rikoshistorian ankeimpia hetkiä. Sanoituksissa tehdään katsaus niin Muuramessa mahdollisesti nähtyyn hiippariin kuin pienenpiin puhallusratsioihin erilaisten keskisuomalaisten hiekkateiden varsilla. Yleisön selkäpiitä todennäköisesti riipii muistelot suomalaisista talousrikoksista ja lähestytäänpä takovan hevin tahtiin myös eräällä työpaikalla käännettyä kahvikassaa.

Uutuutena ohjelmistossa heijastellaan vappuna Kankaanpäässä kauhua herättäneen vihaisen majavan ja ihmisen kohtaamista. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, illan kruunaa Paranoidin tilalla soitettava Android, joka muistuttaa siitä, ettei puhelimiin saa ladata laittomia soittoääniä edes Naamoilla.

– Muuramejärven lapsoset on yksi tulevaisuuden suuria nimiä. Sen uskotaan lyövän hyvin pian myös kansainvälisesti läpi, jos vaan laulaja oppii vähän englantia ja keikka-aluetta suostutaan laajentamaan myös oman kotikunnan ulkopuolelle, Koivisto visioi.

Hepokatti-Heikki soittelee viuluaan Navetassa!

Eräs suomalaisen musiikin eittämättä suurimpiin sivuosiin jäänyt Hepokatti-Heikki saapuu Naamoille soittelemaan viuluaan. Viulunsoiton ohessa Heikki lausuu myös aatteitaan siitä, miten yhdenkään hepokatin ei tulisi sortua avioliittoon hiiren kanssa, sillä kommunikaatio-ongelmat voivat nousta parisuhteessa aivan liian suuriksi.

– Se on ihan sama kuin menisit itse naimisiin jonkun täysin muuta lajia olevan tyypin kanssa. Kokeilepa esimerkiksi parisuhdetta vastakkaista sukupuolta olevaan Senegalin tiikeriin, niin huomaat, että yhteistä kieltä ei vaan ole, Heikki kertoo luvaten terapoida Naamoilla olevat parisuhteet aivan uuteen terään hajatelmiensa ja melankolisen viulumusiikkinsa kautta.

Turun hanuriveikot ruttuuttavat hanuria sunnuntaina

Sunnuntaiaamun kruunaa Turun hanuriveikot, jotka rutistavat hanureistaan moniäänisen konsertin sunnuntaista nauttivan yleisönsä niskaan. Sekayhtyeessä hanureista kiinni pitävät sekä reippaat turkulaiset miehet että naiset. Hanurikonsertissa yhtye soittaa niin omaa tuotantoaan, kuin cover-haikujakin yleisön mielentilan mukaan.

– Meille on tärkeää aistia yleisön henkinen tila ja antaa hanureidemme helliä yleisöä sen hiljaa toivomalla tavalla. Joskus se voi olla hanurin lempeää henkäilyä ja toisinaan täyttä ruttuutusta riippuen tosiaan aivan siitä, mikä yleisöllä on fiilis kesäisenä sunnuntaina, bändin manageri haitari-Aino kertoo Turun suunnalta.

Mille ohjelmisto vaikuttaa? Kerro näkemyksiäsi tapahtumamme mukaan nimetyssä yhteisöpalvelussa eli Naamakirjassa >>>

Edellinen Seuraava