Rockfestari Naamojen liput myytiin loppuun jälleen minuuteissa

– Lupauksemme mukaisesti julkaisemme siten myös ohjelmiston!

Rockfestari Naamojen 1000 lippua varattiin tänä vuonna jälleen parissa minuutissa.  Lipunmyynti sujui ongelmitta, sillä lipunmyynnistä vastannut Liveto oli uudistanut järjestelmänsä täysin varautuen Naamojen lippuja himoitsevien asiakkaiden fanaattiseen hyökkäykseen. Naamat kiittää yhteistyöstä!

Tapahtumamme lupasi aiemmin, että kesän 2018 ohjelmisto julkaistaan heti lipunmyynnin päättymisen jälkeen. Ja koska ostajat olivat jälleen IHASTUTTAVAN nopeita, tässä se nyt tulee!

Perjantaina kuullaan mm. Aivovuotoa ja Jukka Nousiaista!

Kesällä 2018 Muuramessa nähdään jälleen unohtumaton ohjelmakattaus. Perjantain avaa vaihtoehtoisen suomirapin viime vuosien menestyneimpiin kokoonpanoihin kuuluva Aivovuoto. Aivovuodon vuonna 2017 julkaistu albumi Dötöx oli Levykauppa Äxän vuoden myydyin rap-albumi. Iltaa jatkaa mm. Lighthouse Project sekä Mara Balls.

Perjantaina Naamoilla nähdään myös Jukka Nousiainen, joka on yksi viime vuosien merkittävimmistä suomalaisista muusikoista. Lisäksi lavalle nousee Yöstö ja Mary Ann Hawkins. jonka uskotaan sopivan erityisesti Agentsin ja Kaurismäkeläisyyden fanittajille.

Lauantaina Naamoilla nähdään mm. musailmiöksi noussut Vesta!

Lauantaiaamun Naamoilla starttaa perinteiseen tapaan Club Old Farts. Naamoilla jo kulttimaineeseen noussut DJ-kokoonpano soittanee ainakin 17 kertaa Teuvo Lomanin coverin Kari. Saattaapa se tosin soittaa biisin myös useammin.

Lauantain odotetuimpia esiintyjiä on Vesta, jota voidaan pitää Suomen vuoden 2018 yhtenä merkittävimpänä musailmiöinä. Lauantaina nähdään myös Suomen ehkä ahkerin ulkomaita kiertävä duo NYOS sekä syvää afrobeatia ja funkia varioiva The Blassics Hämeenlinnasta.

Kansainvälistä väriä lauantain ohjelmistoon tekee espanjalainen Zulu Zulu sekä norjalainen maahinen Sturle Dagsland. Ympäri maailmaa keikkaileva Dagsland jättää yleensä yleisön monttu auki ihmettelemään, että mitä keikalla juuri tapahtui. Kaukaa maailman toiselta laidalta (Turusta) Muurameen matkaa myös Yakuzi Pato, joka väittää itseään suomalaiseksi yhtyeeksi ollen kuitenkin turkulainen.

Lauantaina ohjelmistoon palaa myös improvisaatioteatteri Mikäklubi, joka tekee paluun Naamojen navettaan välivuoden jälkeen. Sunnuntaina lavalla nähdään vielä Mopo, joka yhdistää rohkeasti vaikutteita jazzista ja punkista.

Sideshow-teltan ohjelmaa saadaan vielä odottaa

Sideshow-teltassa järjestetään tänäkin vuonna kaukana hyvänmaun rajamaastosta olevaa oheisohjelmaa. Kenenkään stand up koomikon nimeä ei tänä vuonna ohjelmistossa mainita, jottei kukaan pahoita mieltään. Tai sitten koko ohjelmisto rakentuu koomikkojen nimien varaan. Mene ja tiedä. Yleishyödyttömät Pahoinvointipalvelut ry kun tapaa yllättää myös asiallisuudesta tunnetun Rockfestari Naamojen järjestäjäorganisaation.

Ohjelmiston tarkempi esittely täällä »

Edellinen

Seuraava