Rockfestari Naamojen pääsyliput myyntiin tiistaina 15.5.2018 kello 12.00

Rockfestari Naamojen liput tulevat myyntiin tiistaina 15.5.2018 kello 12.00. Viikonlopun ilakointiin oikeuttavan pääsylipun voi lunastaa itselleen hintaan 65 euroa + palvelumaksu (2,50 €/lippu). Lipunmyynnistä vastaa tänäkin vuonna myyntipalvelu Liveto.

Liveto on tehnyt kuluneen kevään aikana hartiavoimin töitä, jotta järjestelmä kestää tänä vuonna kaikkien  lipunhimoisten hippien hyökkäyksen järjestelmään. Samalla lipunmyynnissä on päädytty siihen, että yli-innokkaiden myyntisivun päivittämistä (eli refresh-naputtelua) hillitään julkaisemalla myyntilinkki vasta 15.5.2018 tasan kello 12. Julkaistavan linkin kautta siirrytään suoraan myyntisivuille.

Linkin voi tilata omaan meiliinsä ennakkorekisteröitymällä lipunostajaksi Liveton kautta maanantaihin 14.5. kello 20:00 mennessä. Ennakkorekisteröityminen on vaivatonta ja vaatii ainoastaan, että jätät sivuille sähköpostiosoitteesi. Ennakkorekisteröityneille linkki pamahtaa omaan meiliosoitteeseen kello 15.5.2018 kello 12!

Myyntilinkki julkaistaan tuolloin myös Naamojen Facebook-sivuilla, Liveton myyntisivuilla sekä Naamojen verkkosivuilla. Ratkaisulla ostajien sivun päivittämisestä aiheutuvaa painetta pyritään jakamaan useampaan järjestelmään.

– Ongelmat ovat aiemmin lähteneet liikkeelle siitä, että Liveton sivuilla on lippujen myyntimäärään nähden ollut jopa 7-kertainen kysyntä. Sivu on ehtinyt sakkaamaan jo ennen kuin varsinainen myynti on saatu käyntiin. Naputtelusta johtuen myynnin alettua lippukorit ovat välillä tyhjentyneet sivun päivittäessä -itseään viiveellä. Ja se on taas turhauttanut ostajia, festivaalipäällikkö Foto Järvinen summaa.

Ohjeet ennakkorekisteröitymiseen ja lippulinkin tilaamiseen

Jos haluat saada lippulinkin ajantasaisesti, rekisteröidy lipun ostajaksi alla olevasta linkistä maanantaihin 14.5. klo 20:00 mennessä. Ennakkorekisteröityminen on vaivatonta ja vaatii ainoastaan, että jätät sivuille sähköpostiosoitteesi.

» TILAA LIPUNMYYNTILINKKI SÄHKÖPOSTIISI TÄSTÄ

Seuraa sen jälkeen sähköpostiasi 15.5.2018 kello 12.00. Jos päivitysnappia pitää saada painaa, mene Naamojen Facebook-sivuille tai kesän 2018 tapahtumasivulle. Saavutus se on sekin, että kaadamme yhden maailman suurimmista yhteisöpalveluista.

Myyntisivuilla voi yhdellä ostokerralla hankkia itselleen enintään 2 lippua. Yksi lippu kustantaa 65 euroa (+ palvelumaksu 2,50/lippu). Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaaleille sekä unohtumattomaan yöpymiseen leirintäaluepaikalla festarialueen kyljessä. Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistys Jelmu Ry:n jäsenille pääsylippu on jälleen pari euroa edullisempi.

Näin löydät lipunmyntilinkin tiistaina 15.5. klo 12.00:

 

Lippujen myyntiä seurataan ajantasaisesti Facebook-sivuilla ja vuoden 2018 tapahtumassa

Lipunmyynnin tilanteesta tiedetään jo aiemmilta vuosilta, että liput tulevat varatuiksi ensimmäisten minuuttien aikana. Varauksia tehdään kuitenkin useilla päätelaitteilla ja osa lipuista jäävät varauksiksi, mutta eivät koskaan päädy maksuun asti.

Varaukset, joita ei lopulta syystä tai toisesta makseta palvelussa, vapautuvat hiljalleen takaisin myyntiin noin 20 minuuttia ensimmäisen varauksen jälkeen. Lipunmyynnin todellista toteutumaa seurataan Facebookissa. Seuratkaa sivuja, ilmoitamme siellä, milloin liput on todella myyty loppuun.

Survival Kitit ja festarikyydit myyntiin myöhemmin

Perinteiset Survival Kitit festareiden teemaan liittyen, festarikyydit Helsingistä ja Tampereelta sekä parkkipaikat myydään kesäkuun aikana. Myyntien käynnistymisestä huudellaan erikseen.

Seuraa tilannetta Naamojen Facebook-sivuilla  ja Rockfestari Naamat 2018 -tapahtumasivulla.

Naamat vietetään 20.-22.7.2018 Muuramessa

Rockfestari Naamat järjestetään 20.–22.7.2018 Tuomiston tilalla Muuramessa. Lippuja myydään viime vuoden tapaan 1000 kappaletta. Tapahtuman ohjelma julkaistaan tänä vuonna heti, kun liput on myyty. Eli mitä kauemmin lipunmyynti vie, sitä pitempään pihistämme. Etukäteen voimme kertoa, että ohjelmaa on tänäkin vuonna. (Ja että se ei ole se väärä ohjelma, joka vahingossa julkaistiin viime viikonloppuna.)

Edellinen

Seuraava