Sideshow THE Movie & Naamat-heimon gettogether Helsingissä ja Jyväskylässä helmikuussa

Nyt on kuulkaa kova! Rockfestari Naamojen 20-vuotisetkojen etkot ovat käsillä! Ja mikä onkaan mahtavampi tapa niitä viettää, kuin palata viime kesän Sideshow-teltan tunnelmiin ja tulla kanssamme katsomaan tunteita herättävä, mieltä lämmittävä, nauruhermoja kutkuttava, pissilirahduksia aiheuttava ja kyyneliäkin kihahduttava Sideshow THE Movie!

Tämä ainutlaatuinen dokkari kesältä 2018 on kooste kaikesta siitä sanoinkuvaamattomasta, jota viime(kin) kesänä saimme teltalla kokea. Eräs Sideshow´n elokuvan nähneen, mutta ei teltassa vierailleen kommentti tiivistää dokkarin juonen osuvasti. ”Jokainen, joka ei ole ikinä käynyt Naamat-festareilla tai osallistunut Sideshow-ohjelmaan, sekoaa ihan täysin, että missä helvetissä tämmöistä tapahtuu ja miten sinne pääsee!?”

No sinne pääsee ostamalla lipun, mutta ei mennä siihen vielä. Suunnitellaan ensin vähän. Tule siis fiilistelemään kanssamme tätä ainutlaatuista dokumentaarista spektaakkelia ja jää sitten tapaamaan vanhoja ja uusia naamoja vaikkapa drinksun ääressä. Järjestäjäporukka notkuu myös drinksutiskillä ja keräilee ideoitanne ensi kesän tapahtumaan.

Iltaan osallistuneiden kesken tullaan arpomaan koodeja, joilla pääset ostamaan lippusi suoraan lipunmyyntijärjestelmästä. Et siis näppäile kädet hikisenä päivitä-nappia vaan purjehdit lippujärjestelmään haluamanasi aikana suorittamaan lippuaktin.

Helsingin ensi-ilta sunnuntaina 17.2.2019, Mascot Bar & Live Stage (Neljäs linja 2)
18.00 Ovet
19.00 Näytös
20.00 Jatketaan yläkerrassa vapaalla höpinällä

Jyväskylän näytös keskiviikkona 20.2.2019, Ravintola Musta Kynnys (Hannikaisenkatu 16)
Tule kun ehdit
19.00 Näytös
20.00 Jatketaan vapaalla höpinällä

Edellinen

Seuraava