Blog post

Sohwin 23. Kulttuuripalkinto Naamoille

MEDIATIEDOTE 2.5.2014

Sohwin perinteinen Kulttuuripalkinto myönnettiin vappupäivänä Muuramessa toimivalle Naamat-rockfestarille. Palkintoraadin puheenjohtajana toimi Risto Urrio, joka selkäairauden vuoksi ei paikalle päässyt. Palkinnon jakoi tavanomaisessa vappusäässä Juha Oksanen.

Kunniakirjat ja palkinnon vastaanottivat täpötäydessä ravintolasalissa Naamojen perustajajäsenet Jaakko Selin ja Jukka Foto Järvinen. Kolmas perustajajäsen Antti Kauppi ei ollut paikalla. Hänen kotitilansa Tuomisto Muuramessa on Naamojen koti.

Palkintoraati arvosti tapahtuman jatkuvuutta, oivaa ideaa, joka lähti kolmen kaveruksen viikonloppubileistä, kasvoi vähitellen bändipileiksi ja lopulta rajatuksi yleisötapahtumaksi, joka viime vuosina on loppuunmyyty alle tunnissa. Mainittakoon, että bändien nimet julkaistaan vasta, kun viimeinenkin lippu on myyty.

Sohwin palkintoraati arvostaa myös sitä, että huolimatta 15-vuotisesta menestyksestä, järjestäjät ovat malttaneet pitää tapahtuman kotoisena, viihtyisänä 18 K -festarina, jossa kaikki 800 lipun lunastanutta ovat osa festarituotetta; kaikki puhaltavat samaan hiileen ilman rähinöitä.

Lisätietoja:

Risto Urrio
Sohwin Kulttuuritiedottaja
+358 40 777 4849
risto.urrio(a)kortepohja.info