Arvomme! Emme arvo!

Rockfestari Naamat on vaihtoehtoinen festari, jonka järjestää Naamat ry. Yhdistyksen ”tarkoituksena on edistää kulttuuritoimintaa” ja siitähän tässäkin rallissa on kysymys.

Naamojen tavoitteena on tuottaa Suomen eniten onnellisuutta ihmisille tuottava tapahtuma.

Naamojen arvot

Jokainen voi tulla Naamoille omana itsenään ja luottaa, että hänet otetaan avosylin vastaan. Kenenkään ei tarvitse pelätä, että tuijotetaan tai loukataan, vaikka ei olisi jollain tavalla normin mukainen. Kohtaamme kaikenlaiset ihmiset tasavertaisina ilman ennakko-oletuksia. Erilaisuus kohdataan ja ymmärretään normaalina.

Naamoille ei tulla näyttäytymään eikä sinun tarvitse miettiä arkiminääsi. Voit jättää arkinaamiosi pois, laittaa vaikka hassun puvun päälle ja toteuttaa itseäsi täydentämällä ohjelmaa jollain hullulla tavalla.

Emme ole kahdessa kerroksessa, vaan tekijät ja asiakkaat ovat samaa perhettä. Olemme lähellä ja siitä syntyy kotikutoinen ja tuttavallinen meininki.

Kohtaamme kaikki lämpimästi ja ihmisinä. Autamme myös tuntematonta ja otamme myös tuntemattoman mukaan leikkiin. Kuka tahansa voi olla uusi ystävä.

Naamoilla on selkeät pelisäännöt ja viestimme, mitä ihmisiltä odotamme. Reagoimme turvattomuuden kokemuksiin, puutumme epäkohtiin ja asiattomuuksiin. Kehitymme ja kehitämme tapahtumaa.

Ymmärrämme, että ihminen tekee virheitä emmekä kukaan ole valmis. Emme siis lynkkaa. Olemme valmiita tarkastelemaan myös omaa toimintaamme, muuttamaan omaa käytöstämme ja kasvamaan.

Naamat ei pyri olemaan kuin muut, mutta ei pakottavasti mitään muutakaan. Saatamme olla hulluja ja reikäpäisiä. Meillä on outoja perinteitä ja olemme juuri niin omalaatuisia kuin ihmisetkin. Hassuttelu sallittua.

 

 

Pelottaako, että menee jotain ohi?

Älä pelkää enää kauempaa! Tilaa Rockfestari Naamojen uutiskirje ja saat infon lipuista ja muusta suoraan sähköpostilaatikkoon.