Alue ja palvelut

Infopiste

Infopiste on avoinna koko festivaalien ajan ja auttaa Sinua, arvon festivaalivieras, mahdollisissa ongelmissasi sekä myös tietynlaisissa tarpeissasi.

Infopiste avoinna

Aukihan se on. Melkeen aina. Tarkennetaan näitä(kin). Ei me oikeasti olla näin pihalla mutta kun ei vaan tiietä vielä.

Löytötavarat

Löytötavaroita ynnä muuta (kuten kadonneita japanialaisia) voi kysellä infopisteestä. Tapahtuman jälkeen kadonneista tavaroista voit laittaa postia osoitteella info (ät) naamat.info. Paras on kuitenki olla hukkailematta mitään. Niin kerta.

Juomavesi

Sitäpä saa infon lähettyviltä, omenapuiden luota. Siellä, siellä se Väinökin on. Ota mukaan iso kanisteri, niin ei tarvitse kippoja koko ajan täytellä. Tahi liiku paljon ja piipahda juomapullon kanssa pisteellä useampaan otteeseen. Ja vie se Väinö samalla mukanas, vähän on raskas tyyppi välillä. Vettä riittää, elä juo järvestä. (Alatalon Mikon mukaan kalat on vetteen pissanneet!)

Lemmikit Naamoilla

Aika ajoin tulee kysymyksiä siitä, voiko alueelle ottaa mukaan esimerkiksi oman koiran, hevosen tai tiikerin. Tähän emme lupaa myönnä. Eläimiin ja heidän käytökseensä me luotamme, mutta rakkauden täyteiset silittelijät ja rapsuttelijat meitä huolettavat. Raja se on lopulta eläimenkin ystävällisyydellä. Jätetään siten lemmikit hoitoon ja tullaan festareille ihan itse toistemme rapsuteltavaksi.

Grillaaminen nuotiopaikalla

Ainahan hyvään meininkiin kuuluu hieman grillailua! Grillaamista varten on leirintään varattu nuotiopaikat. Muualla tulen tekeminen on julman ankarasti kielletty! Eikä roskata, vaan pidetään paikoista huolta!

Lue täältä grillaamiseen, tulentekoon ja siisteyteen liittyvät ohjeet »

Saunaan ja kylpemään lammelle

On se vaan hienoa, kun pääsee löylyyn ja pulahtamaan metsälampeen festeillä!

Ota oma pyyhe mukaan ettei tartte toisten pyyhkeitä käyttää. Peseytyminen erillisellä pesupisteellä rannassa, ettei sauna ruuhkaudu ja lampi rehevöidy. Saunassa on vuoroja naisille ja sekasaunojille. Päättele itse, kumpi olet.

Uiminen omalla vastuulla. Ei saa hukkua!

Laiturilta hyppääminen kielletty, menee parru persiiseen!