Alue ja palvelut

Festarialueena palvelee vanhan kivinavetan ja riihen välinen riihipiha. Tämä alue on myös anniskelualuetta ja täältä löytyy hengen ravinnon lisäksi ihan oikeatakin ravintoa. Ihan vieressä, hiekkatien toisella puolella aukeaa peltoleirintä, jonka nurkalta on käynti Tuomiston lammen rantaan. Samalle nurkalle kyhätään myös Sideshow-teltta. Sielläkin on annistelua ja ruokaa. Ja sitä hengenravintoa. Siinäpä tuo temmellyskenttä on. Kaikki tarpeellinen löytyy sieltä. 

Riihipiha eli festarialue on avoinna
pe 17 – 02 (valomerkki 01.30)
la 09 – 02 (valomerkki 01.30)
su 09 – 14

Sideshow 
pe n. 18 – 04 (valomerkki 01.30)
la n. 10.30 – 04 (valomerkki 01.30)

Infopiste  Ruokaa ja juomaa

Infopiste

Infopiste on avoinna koko festivaalien ajan ja auttaa Sinua, arvon festivaalivieras, mahdollisissa ongelmissasi sekä myös tietynlaisissa tarpeissasi.

Infosta saat käytännössä kaiken, mitä elämässäsi tarvitset. Infosta haet kadonneet tavarasi (ja kaverisi) sekä shoppaat tyylikkäitä Naamat-tuotteita. Tänä(kin) vuonna myynnissä on Naamat-tuotteita. Lisäksi Infosta voit lunastaa esim. korvatulppia ja sytkäreitä. Myynnissä ei ole mitään suuhun pantavaa. Sytkäri ei ole suuhun pantava. Paitsi jos oot lohikäärme mutta sitten kyllä keskustellaan myös siitä, että montako lippua tarvit että voit majottua leirintään SEKÄ myös paloturvallisuudesta melko vakavasti.

Ja monta muutakin asiaa Infon tyypeiltä hoituu. Siellä latautuu puhelimet, viinat saa narikkaan ja kuulemma niillä on kadonneita sielujakin siellä. Kannattaa kysyä personoituja palveluita, esim. päihtymis- tai selviämissuunnitelmia, sielunhoitoa, krapulanpoistohalauksia, runonlausuntaa, viiksiä jne. Eiköhän jokin niistä onnistu, jos ei just se mitä kysytään niin improvisoidaan sitten jotain muuta. Mene rohkeasti kertomaan, mitä tarvitset. Info auttaa aina!

Info on myös (Viina)narikka. Ei maksa mitään, tilaa rajallisesti, eli vain pieniä nyssäköitä otamme vastaan. Isommat kaljakeissit pitää jättää leirintään alueelle pyrkiessä. Narikkaan voi toki jättää muutakin kuin viinaa.

HUOM! Infosta EI SAA käteistä. Tämä ihan siitä syystä, että kun ei me huolita käteistä maksuksi ollenkaan. Eli Naamoilla käy vain ja ainoastaan korttimaksu.

Infon aukioloajat:

Pe klo 14 – 02
La klo 09 – 02
Su klo 09 – 14

Löytötavarat

Löytötavaroita ynnä muuta (kuten kadonneita japanialaisia) voi kysellä infopisteestä. Kannattaa tiedustella jo festien aikaan, arvokkaammat säilytetään myös festien jälkeen, mutta kenenkään likaisia alkkareita ei roudata varastoitavaksi tai noudettavaksi. Tapahtuman jälkeen kadonneista tavaroista voit laittaa postia osoitteella loytotavarat (ät) naamat.info. Paras on kuitenki olla hukkailematta mitään. Niin kerta.

Lemmikit Naamoilla

Aika ajoin tulee kysymyksiä siitä, voiko alueelle ottaa mukaan esimerkiksi oman koiran, hevosen tai tiikerin. Tähän emme lupaa myönnä. Eläimiin ja heidän käytökseensä me luotamme, mutta rakkauden täyteiset silittelijät ja rapsuttelijat meitä huolettavat. Raja se on lopulta eläimenkin ystävällisyydellä. Jätetään siten lemmikit hoitoon ja tullaan festareille ihan itse toistemme rapsuteltavaksi.

Saunaan ja kylpemään lammelle

Hippi, you shall peseytyä synneistäsi! On se vaan hienoa, kun pääsee löylyyn ja pulahtamaan metsälampeen festeillä! Sinulla on siis mahdollisuus saunoa ja peseytyä, mutta älä jää saunaan asumaan. Ota oma pyyhe mukaan, ettei tartte toisten pyyhkeitä käyttää. Peseytyminen erillisellä pesupisteellä rannassa, ettei sauna ruuhkaudu ja lampi rehevöidy. 

Sauna-alue on auki perjantaina klo 17-20, lauantaina klo 11-22 ja sunnuntaina klo 10-12. Nämä aukioloajat on jaettu saunavuoroihin, kunnioitetaan niitä rauhoittamalla sauna-alue ja koko ranta senhetkisen saunavuoron käyttäjille. Saunalle meno sen aukioloaikojen ulkopuolella on kielletty.

Perjantai
17:00-20:00 sekasauna

Lauantai
11:00-12:30 muut kuin naiset ♂⚧
13:00-15:00 sekasauna
15:30-17:00 muut kuin miehet ♀⚧
17:30-22:00 sekasauna

Sunnuntai
11:00-12:00 sekasauna

Uiminen omalla vastuulla. Ei saa hukkua!

Laiturilta hyppääminen kielletty, siinä kun ei käy hyvin! 

Ruokaa ja juomaa

Ei ole ihmiselle hyväksi heilua pellolla koko viikonloppua ilman asiallisia eväitä. Meiltä saa kahvia, isoa ruokaa, pientä ruokaa ja niitä saa aina valomerkkiin asti.

Baariloiset

Baarista anniskellaan siideriä, bisseä, lonkeroa sekä limuja unohtamatta epäreilua kahvia.

Happy Hour silloin tällöin, Unhappy Hour seuraa aina kuin krapula konsanaan. Huomiothan Happy Hourin ja Unhappy Hourin eron, ainakin ne kirjoitetaan eri tavalla. 

Naamoilla on myös erikoisoluita ja drinksuja tarjoavat myyntipisteet. Suosittelemme tutustumaan.

Ruokaa lihansyöjille ja vegaaneillekin

Ruoka se meillä on enemmän kuin huippua! Ja aamupalaakin on saatavilla. Ruuista löytyy aina myös vegaanivaihtoehto. Ruokaa saa niin Riihen edestä kuin Sideshow-teltalta.

Valitettavasti kaikkia erityisruokatoiveita, kuten esimerkiksi kokonaan supikoirasta valmistettuja annoksia, emme pysty toteuttamaan. Aina kannattaa kuitenkin kysyä. 

Aamupala kustantaa tänäkin vuonna 10€. Sideshowlla aamupalaksi leipää ja kahvia hintaan 5€ .

Sideshow syöttää iltasella supernameja hodareita liha- tahi vegemakkaralla hintaan 7e/kpl.

Riihipihan ravintola syöttää iltasella seuraavaa:
Halloum-caesarsalaatti 11€
Juurespyttipannu falafelilla tahi savukasslerilla 12€

Ruokaa saa vegaanisena ja gluteenittomana ja maidottomana (paitsi halloumcaesaria ei kyllä saa vegaanisena eikä maidottomana).

Lisäksi meillä on erillisiä meidän kumppaneiden ruoka- ja juomapisteitä.

Juomavesi

Sitäpä saa infon lähettyviltä, omenapuiden luota. Siellä, siellä se Väinökin on. Ota mukaan iso kanisteri, niin ei tarvitse kippoja koko ajan täytellä. Tahi liiku paljon ja piipahda juomapullon kanssa pisteellä useampaan otteeseen. Ja vie se Väinö samalla mukanas, vähän on raskas tyyppi välillä. Vettä riittää, elä juo järvestä. (Alatalon Mikon mukaan kalat on vetteen pissanneet!)

Grillaaminen nuotiopaikalla

Ainahan hyvään meininkiin kuuluu hieman grillailua! Grillaamista varten on leirintään varattu nuotiopaikat. Muualla tulen tekeminen on julman ankarasti kielletty! Eikä roskata, vaan pidetään paikoista huolta! 

Omien eväiden valmistamiseen liittyen vilkase vielä meidän turvallisuusohjeet