Alue ja palvelut

Festarialueena palvelee vanhan kivinavetan ja riihen välinen riihipiha. Tämä alue on myös anniskelualuetta ja täältä löytyy hengen ravinnon lisäksi ihan oikeatakin ravintoa. Ihan vieressä, hiekkatien toisella puolella aukeaa peltoleirintä, jonka nurkalta on käynti Tuomiston lammen rantaan. Samalle nurkalle kyhätään myös Sideshow-teltta. Sielläkin on annistelua ja ruokaa. Ja sitä hengenravintoa. Siinäpä tuo temmellyskenttä on. Kaikki tarpeellinen löytyy sieltä. 

Infopiste  Ruokaa ja juomaa

Infopiste

Infopiste on avoinna koko festivaalien ajan ja auttaa Sinua, arvon festivaalivieras, mahdollisissa ongelmissasi sekä myös tietynlaisissa tarpeissasi.

Infosta saat käytännössä kaiken, mitä elämässäsi tarvitset. Infosta haet kadonneet tavarasi (ja kaverisi) sekä shoppaat tyylikkäitä Naamat-tuotteita. Tänä(kin) vuonna myynnissä on Naamat-tuotteita. Lisäksi Infosta voit lunastaa esim. korvatulppia ja sytkäreitä tahi ostaa pientä suuhunpantavaa. Sytkäri ei ole suuhun pantava. Paitsi jos oot lohikäärme mutta sitten kyllä keskustellaan myös siitä, että montako lippua tarvit että voit majottua leirintään SEKÄ myös paloturvallisuudesta melko vakavasti.

Ja monta muutakin asiaa Infon tyypeiltä hoituu. Siellä latautuu puhelimet, viinat saa narikkaan ja kuulemma niillä on kadonneita sielujakin siellä. Mene rohkeasti kertomaan, mitä tarvitset. Info auttaa aina!

Löytötavarat

Löytötavaroita ynnä muuta (kuten kadonneita japanialaisia) voi kysellä infopisteestä. Tapahtuman jälkeen kadonneista tavaroista voit laittaa postia osoitteella info (ät) naamat.info. Paras on kuitenki olla hukkailematta mitään. Niin kerta.

Lemmikit Naamoilla

Aika ajoin tulee kysymyksiä siitä, voiko alueelle ottaa mukaan esimerkiksi oman koiran, hevosen tai tiikerin. Tähän emme lupaa myönnä. Eläimiin ja heidän käytökseensä me luotamme, mutta rakkauden täyteiset silittelijät ja rapsuttelijat meitä huolettavat. Raja se on lopulta eläimenkin ystävällisyydellä. Jätetään siten lemmikit hoitoon ja tullaan festareille ihan itse toistemme rapsuteltavaksi.

Saunaan ja kylpemään lammelle

Hippi, you shall peseytyä synneistäsi! On se vaan hienoa, kun pääsee löylyyn ja pulahtamaan metsälampeen festeillä! Sinulla on siis mahdollisuus saunoa ja peseytyä, mutta älä jää saunaan asumaan. Ota oma pyyhe mukaan, ettei tartte toisten pyyhkeitä käyttää. Peseytyminen erillisellä pesupisteellä rannassa, ettei sauna ruuhkaudu ja lampi rehevöidy.

Sauna ei kuitenkaan ole koko festien ajan nonstop-käytössä, vaan kerromme saunavuorot joskus lähempänä.

Uiminen omalla vastuulla. Ei saa hukkua!

Laiturilta hyppääminen kielletty, menee parru persiiseen!

Ruokaa ja juomaa

Ei ole ihmiselle hyväksi heilua pellolla koko viikonloppua ilman asiallisia eväitä. Meiltä saa kahvia, isoa ruokaa, pientä ruokaa ja niitä saa aina valomerkkiin asti.

Baariloiset

Baarista anniskellaan siideriä, bisseä, lonkeroa sekä limuja unohtamatta epäreilua kahvia.

Happy Hour silloin tällöin, Unhappy Hour seuraa aina kuin krapula konsanaan. Huomiothan Happy Hourin ja Unhappy Hourin eron, ainakin ne kirjoitetaan eri tavalla. 

Naamoilla on myös erikoisoluita ja drinksuja tarjoavat myyntipisteet. Suosittelemme tutustumaan.

Ruokaa lihansyöjille ja vegaaneillekin

Ruoka se meillä on enemmän kuin huippua! Ja aamupalaakin on saatavilla. Ruuista löytyy aina myös vegaanivaihtoehto. Ruokaa saa niin Riihen edestä kuin Sideshow-teltalta.

Valitettavasti kaikkia erityisruokatoiveita, kuten esimerkiksi kokonaan supikoirasta valmistettuja annoksia, emme pysty toteuttamaan. Aina kannattaa kuitenkin kysyä. 

Juomavesi

Sitäpä saa infon lähettyviltä, omenapuiden luota. Siellä, siellä se Väinökin on. Ota mukaan iso kanisteri, niin ei tarvitse kippoja koko ajan täytellä. Tahi liiku paljon ja piipahda juomapullon kanssa pisteellä useampaan otteeseen. Ja vie se Väinö samalla mukanas, vähän on raskas tyyppi välillä. Vettä riittää, elä juo järvestä. (Alatalon Mikon mukaan kalat on vetteen pissanneet!)

Grillaaminen nuotiopaikalla

Ainahan hyvään meininkiin kuuluu hieman grillailua! Grillaamista varten on leirintään varattu nuotiopaikat. Muualla tulen tekeminen on julman ankarasti kielletty! Eikä roskata, vaan pidetään paikoista huolta! 

Omien eväiden valmistamiseen liittyen vilkase vielä meidän turvallisuusohjeet