Alue ja palvelut

Infopiste

Infopiste on avoinna koko festivaalien ajan ja auttaa Sinua, arvon festivaalivieras, mahdollisissa ongelmissasi sekä myös tietynlaisissa tarpeissasi.

Infosta saat käytännössä kaiken, mitä elämässäsi tarvitset. Infosta haet kadonneet tavarasi (ja kaverisi) sekä shoppaat tyylikkäitä Naamat-tuotteita. Tänä(kin) vuonna myynnissä on Naamat-tuotteita. Lisäksi Infosta voit lunastaa esim. korvatulppia ja sytkäreitä tahi ostaa pientä suuhunpantavaa. Sytkäri ei ole suuhun pantava. Paitsi jos oot lohikäärme mutta sitten kyllä keskustellaan myös siitä, että montako lippua tarvit että voit majottua leirintään SEKÄ myös paloturvallisuudesta melko vakavasti.

Ja monta muutakin asiaa Infon tyypeiltä hoituu. Siellä latautuu puhelimet, viinat saa narikkaan ja kuulemma niillä on kadonneita sielujakin siellä. Mene rohkeasti kertomaan, mitä tarvitset. Info auttaa aina!

HUOM! Infosta EI SAA käteistä tänä vuonna. Tämä ihan siitä syystä, että kun ei me huolita käteistä maksuksi tänä vuonna ollenkaan. Eli Naamoilla käy vain ja ainoastaan korttimaksu.

Infopiste avoinna

perjantaina 14.00-02.00
lauantaina 09.00-02.00
sunnuntaina 09.00-14.00

Vittuilupuhelin

Onko itsetuntosi päässyt pelottavan terveelle tasolle? Ei hätää, vittuilupuhelin palauttaa sinut takaisin maan pinnalle. Kerro mietteesi meille ja vittuilemme takuuvarmasti takaisin. Laita asiasi viestillä numeroon p. 046 6250863. Älä hippi soita, puheluihisi ei vastata, kuten ei muihinkaan toiveisiin elämässäsi.

Löytötavarat

Löytötavaroita ynnä muuta (kuten kadonneita japanialaisia) voi kysellä infopisteestä. Tapahtuman jälkeen kadonneista tavaroista voit laittaa postia osoitteella info (ät) naamat.info. Paras on kuitenki olla hukkailematta mitään. Niin kerta.

Juomavesi

Sitäpä saa infon lähettyviltä, omenapuiden luota. Siellä, siellä se Väinökin on. Ota mukaan iso kanisteri, niin ei tarvitse kippoja koko ajan täytellä. Tahi liiku paljon ja piipahda juomapullon kanssa pisteellä useampaan otteeseen. Ja vie se Väinö samalla mukanas, vähän on raskas tyyppi välillä. Vettä riittää, elä juo järvestä. (Alatalon Mikon mukaan kalat on vetteen pissanneet!)

Lemmikit Naamoilla

Aika ajoin tulee kysymyksiä siitä, voiko alueelle ottaa mukaan esimerkiksi oman koiran, hevosen tai tiikerin. Tähän emme lupaa myönnä. Eläimiin ja heidän käytökseensä me luotamme, mutta rakkauden täyteiset silittelijät ja rapsuttelijat meitä huolettavat. Raja se on lopulta eläimenkin ystävällisyydellä. Jätetään siten lemmikit hoitoon ja tullaan festareille ihan itse toistemme rapsuteltavaksi.

Grillaaminen nuotiopaikalla

Ainahan hyvään meininkiin kuuluu hieman grillailua! Grillaamista varten on leirintään varattu nuotiopaikat. Muualla tulen tekeminen on julman ankarasti kielletty! Eikä roskata, vaan pidetään paikoista huolta!

Lue täältä grillaamiseen, tulentekoon ja siisteyteen liittyvät ohjeet »

Saunaan ja kylpemään lammelle

Hippi, you shall peseytyä synneistäsi! On se vaan hienoa, kun pääsee löylyyn ja pulahtamaan metsälampeen festeillä!

Saunat ovat käytössä alla mainituin saunavuoroin. Sinulla on siis mahdollisuus saunoa ja peseytyä, mutta älä jää saunaan asumaan! Terhakat löylyt max 5 min per hippi. Näin saunojen kapasiteetti riittää, eivätkä ne ole ylitäynnä ja otamme huomioon pandemia-ajan vaatimukset. Ihanaiset baywatch-järkkärimme pyrkivät myös muistuttelemaan saunojen käytöstä, mutta pelaathan yhteiseen pussiin muutenkin kiitos!

Ota oma pyyhe mukaan, ettei tartte toisten pyyhkeitä käyttää. Peseytyminen erillisellä pesupisteellä rannassa, ettei sauna ruuhkaudu ja lampi rehevöidy. Saunassa on vuoroja naisille ja sekasaunojille. Päättele itse, kumpi olet.

Perjantai:
Sekasauna klo 17.00-20.00

Lauantai:
Naisten vuoro 10.00-12.00
Sekasauna 12.30-22.00

Sunnuntai:
10-12 (säävaraus)

Uiminen omalla vastuulla. Ei saa hukkua!

Laiturilta hyppääminen kielletty, menee parru persiiseen!