Mitä vittua?

Jos moinen kysymys pullahti mielesi pintaan, emme ihmettele, mutta kehotamme siistimään ajatuksiasi.

Naamat Vapaaehtoiseksi

Naamat

Rockfestari Naamat on vaihtoehtoinen festari, jonka järjestää Naamat ry. Yhdistyksen ”tarkoituksena on edistää kulttuuritoimintaa” ja siitähän tässäkin rallissa on kysymys.

Festarin ohjelmistopolitiikka ei noudattele listameininkejä. Pyrimme tarjoamaan mielenkiintoista musiikkia ja aina uusia tuttavuuksia festariyleisölle mukavassa ympäristössä kaiken muun hauskan lomassa. Tämän olemme myös huomanneet keräävän paikalle porukkaa, jonka seurassa itsekin viihdymme.

Alkuvuosina Naamat oli kaveriporukan sisäpiirin kihaus eli yksityistilaisuus. Halusimme avata onnemme myös uusille naamoille.

Naamoille on tervetulleita kaikki omina itseinään. Lue myös Naamojen pelisäännöt, joiden noudattamista edellytetään kaikilta Naamojen toimintaan liittyviltä tahoilta, kuten artisteja ja yhteistyökumppaneita.

Helvetin hyvä meininki siellä on. Kysy niiltä, jotka on ollu Naamoilla ennenkin tai katso kuvia ja videomateriaalia meiningistä.

Vapaaehtoiseksi Naamoille

Rockfestari Naamoilla vaikuttavat vuosittain kultaakin kalliimmat vapaaehtoiset, jotka mahdollistavat festareiden ainutlaatuisen tunnelman, toimivan ja siistin ympäristön sekä tapahtuman konkreettisen toteutuksen alueen infrastruktuurista, aikataulujen pitävyyteen ja logistiikkaan. Vapaaehtoiset huolehtivat niin festarikansan nälän kuin janon hallinnasta ja ohjaavat tarvittaessa eksyneet hipit kaidalle tielle.

Vuosittain tarvitsemme vapaaehtoisia mm. rakentamaan ja purkamaan aluetta, kuljettamaan ihmisiä ja tavaroita, juomanlaskijoiksi, ruokahuoltoon, infoon festarikansaa opastamaan ja tukemaan, järjestystä valvomaan, viestimään tapahtumasta kuvin ja sanoin, siivoamaan ja ensiapuun. Naamat puolestaan tarjoaa vapaaehtoisille mahdollisuuden nähdä, miten pieni suuri tapahtuma pystytetään ainutlaatuiseen miljööseensä keskelle ei mitään, kartuttaa kokemusta ja tutustua uusiin naamoihin. Vapaaehtoisille jää aikaa myös huvitteluun muiden festarikävijöiden kanssa.

Heittämällä parhaita hommia mitä voi immeinen tehdä.

Pistä paperit vetämään