Liput on myyty loppuun

Rockfestari Naamat piti paikkansa Nopeimmat asiat TOP 3:ssa – liput myytiin loppuun ennätysajassa

Niin kuin oli odotettavissa, Rockfestari Naamojen liput olivat tänäkin vuonna erittäin haluttua tavaraa. Tähän vaikutti varmasti osaltaan se, että myyntiin laskettiin vain puolet normaalista kapasiteetista eli 500 lippua. Ihmisten kulttuurinnälkää ei kuitenkaan voi aliarvioida: tapahtuman liput olivat menneet 15 sekunnissa. Tämä mahdollisti sen, että Naamt piti paikkansa Nopeimmat asiat TOP 3:ssa. Tällä hetkellä Naamoja edellä on vain massattomat valohiukkaset eli fotonit ja alkeishiukkanen nimeltään neutriino.

Naamoille myydään normaalitilanteessa tuhat lippua mutta tällä kertaa aluksi myyntiin laitettiin tästä kapasiteetista puolet. Tilannetta ja rajoituksia seurataan Naamat-organisaatiossa koko ajan ja rajoitusten niin salliessa laitetaan myös loput piletit myyntiin. Jos (ja toivottavasti kun), tavoittelemme silloin uutta ennätystä ja loppuunmyyntiä 10 sekunnissa.

”Suuntaamme koko ajan kohtuu normaaliin täysimittaiseen festivaalitoteutukseen. Tietenkin kesän edetessä pandemiatilanne sekä hallituksen ja viranomaisten päätökset ja rajoitukset näyttävät mitä lopulta voidaan tehdä. Mutta tällä hetkellä suunta näyttää hyvältä ja siltä, että kesemmällä saadaan lisää lippuja myyntiin. En siis aivan vielä heittäisi kaikkea toivoa ja muuttaisi Vantaalle. Have a little faith!” toteaa Naamojen festivaalipäällikkö Foto Järvinen.

Perinteisesti Naamojen ohjelmisto on julkaistu lipunmyynnin jälkeisinä päivinä. Tänä vuonna julkaisua kuitenkin myöhäistetään vielä jonkin aikaa, jos toinen satsi lippuja saadaan myyntiin vielä kesän aikana. Tasokasta ja Naamojen näköistä ohjelmaa on luvassa niin esiintyjien kuin Sideshow-hörhöilynkin puolella.

Edellinen

Seuraava