Blog post

Liput tulee myyntiin torstaina 16.5. klo 12

Kohta pääset taas jännittämään, jonottamaan ja juhlistamaan!! Lipunmyyntipäivä on torstaina 16.5. klo 12, mutta ennakkojonotus alkaa jo 11:30. Hintaa piletille tänä vuonna tulee 102,50 € sis. palvelumaksun (lipunhinta 99 € + Tiketin palvelumaksu 3,50 €).

Liput tulee myyntiin tänäkin vuonna Tikettiin. Linkin lipunmyyntiin julkaisemme somessa ja nettisivuilla aikanaan. Ja ei hätää, emme jätä teitä tämän yhden viestin varaan, vaan tykitellään sitä vielä useammin somessa ja verkkosivuilla, ettei voi mennä vahingossa ohi.

Huomioitavaa tosiaan on, että Tiketillä on tänä vuonna käytössä uusi järjestelmä ja jonotussysteemi. Kun ennakkojonotus käynnistyy klo 11:30, ohjataan sinä hetkenä kyseisellä sivulla olevat asiakkaat ennakkojonoon satunnaisessa järjestyksessä – tuo arvottu järjestys säilyy lipunmyyntiin saakka ja myöhemmin sivustolle saapuvat siirtyvät jonon perälle saapumisjärjestyksessä.. Enää ei siis tarvitse refreshata sitä sivua ja hakata F5 ihan kiukulla. Mutta jos tunnet yhteisestä kokemuksesta luopumisen tuskaa, niin voit hakata jotain muuta! Esim. lusikalla patteriin on aika kiva naapureille.

Nyt siis närästyslääkekaupoille, ostohousut silityslaudan kautta jalkaan ja oottelemaan tuota lipputorstaita! Sitä ootellessa voi myös käydä selailemassa näitä meidän just uudistettuja nettisivuja! Tietoja sinne päivitellään tässä pitkin kevättä. Ja jumankauta, kuinka hieno ilme meillä onkaan taas tänä vuonna!

Ja koska ”pinkkaa löytyy”, niin Naamat suunnittelee toteuttavansa viime vuoden kokemuksista kummunneen huikaisevan hankkeen: Vesipuisto Doomisto pelastaa päivän harmittavan poutasään sattuessa! Laitetaan vähän kahluuallasta ja ämpäriä, ja lammesta pumpataan vettä niskaan, niin heti pääsee tunnelmaan. Tarjolle tulee myös lainakumppareita ja kastelemme myös vaatteesi jo valmiiksi.

Festivaalipäällikkö Foto Järvinen kommentoi hanketta innoissaan:

”Tänä kesänä kuulkaa kohoaa korkeuksiin semmoset tornit ja liukumäet, että siihen verrattuna kaikenmaailman juraseparkit ja sunnycarcenterit on aivan paperia! Jes!”