Blog post

Naamat ja 44 Tattoon walk in päivä 20.5. – lipunostokoodeja tatsan ottaneille jaossa!

HIPIT! Jäikö eilen lippu saamatta? Nyt olisi nimittäin melkoisen erilainen tilaisuus lunastaa itselleen avain paratiisiin eli Tuomistolle!

Oletko aina halunnut ikuistaa rakkautesi Naamoja kohtaan nahkaasi? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä Naamat ja 44tattoo järjestää Naamat walk in päivän pe 20.5.!

Kyllä, ihan totta on tämä! Nyt on mitä mainioin mahdollisuus tehdä äiti ylpeäksi, kaverit kateelliseksi ja hankkia ihan helevetin hieno leima. Tarjolla on menneiden vuosien ilmeitä, kuten viime vuoden upeat apinat ja vuoden 2017 yksisarvinen. Tietenkin myös upeista upein, paintilla alun perin loihdittu Naamojen virallinen logo.

No mitenkäs homma toimii? Nopeat syövät hitaat periaatteella tietenkin, viimesenä kyykyssä tarjoaa kaikkien leimat! No ei, vaan 44tattoon Jaakko aloittaa tatsan nakuttamisen perjantaina klo 10.30 ja mustetta hakataan ihoon aina klo 16 saakka. Aikaa voi varata itselleen ennakkoon suoraan Jaakolta 18.5. mennessä 44tattoo@gmail.com (hox etenkin, jos arvelit tulla kauempaa hakemaan heimomerkkiä!) tai ihan vaan kävelemällä paikan päälle, jos siis aikoja jäljelle jää. Mallit on tosiaan nuo alta löytyvät upeudet, mustaharmaana tehdään ja hintaa tarralle tulee 66,5 € (koska me ei olla niin pahoja).

Eikä siinä vielä kaikki (oispa Naamat muuten ostos-tv:ssä, se se olis hienoa ja herkkää), nimittäin jokaiselle kuvan ottaneelle tarjoamme vielä kaupan päälle lipunostokoodin, jolla voit lunastaa itsellesi tämän vuoden Naamat-pääsylipun vielä jälkikäteen! Sen voi käyttää itse tai lahjoittaa kaverille, joka ei eilen onnistunut lippua itselleen nappaamaan! Tämä on nyt ainutkertainen mahdollisuus ja tatsoja on tarjolla vaan rajattu määrä!

44 Tattoo sijaitsee ihan Jyväskylän sydämessä, osoitteessa Yliopistonkatu 44

Tarjolla on tämänmoista leimaa: