Naamojen bussiliput myyntiin 4.7.2014

Kumpi voittaa, festaribussi vai kameli?

Kiinnostaako edestakainen kyyti Helsingin tai Tampereen keskustasta suoraan Tuomiston metropolin sykkivimpään ytimeen?

Bussiliput täräytetään myyntiin perjantaina 4.7. klo 16.00. VAIN LIPPUNSA ENNAKKOON LUNASTANEILLE – tämä EI siis sisällä sisäänpääsyä!

Matkalipun voi lunastaa haltuunsa osoitteessahttps://www.naamat.info/liput/ , toivotaan että serveri kestää. Hintaa hulppealle meno-paluu-turneelle kertyy Hki-Tuomisto-Hki 40 €, Tre-Tuomisto-Tre 20 €. Yhdensuuntaisia matkoja ei myydä.

Perinteikäs pitkänmatkalaisten Naamat-kyyti starttaa tänä vuonna Helsingistä perjantaina klo 12.00. Tampereelta noukitaan väkeä kyytiin klo 14.00, ja Tuomistolle saavutaan noin klo 17. Menomatkalla piipahdetaan Jämsän korkeudella kaupassa hakemassa festarievästä.

Paluumatkalle lähdetään Tuomistolta sunnuntaina klo 14.30. Bussissa on paikkoja paljon, mutta rajallisesti. Kamelin kuljettaminen tavaratilassa ei ole suotavaa. Matkanjohtajana tuttuun tapaan ihanainen Naamat-Annukka, ja taitaa siellä jotain musisointiakin olla.

Niin joo, ja se festaribussi muuten voittaa. Kamelilta kestäisi tämän matkan taittamisessa huippunopeutta pinkoessaankin rapiat 10 tuntia ja se ehtisi ehkä niukin naukin Get Your Gunin keikalle.

Osta liput perjantaina 4.7. täältä!