Oletko sinä Sideshowpersoona vuosimallia 2020? Osoita kyvykkyytesi suunnitteluporukkaan ja valmistaudu vaaleihin!

Tervehdys pervehdys, ystävät pystävät!

Sideshow-teltan pilottivuodesta lähtien olemme saaneet lukuisia nälkäisiä yhteydenottoja ihmisiltä, jotka haluavat kantaa kortensa kekoon Sideshow-teltan tarjonnan eteen ehdottamalla omia, todella laadukkaita ja tarkkaan suunniteltuja ohjelmanumeroitaan ohjelmistoon. Suhtaudumme näihin yhteydenottoihin ehdottomalla altruismilla ja uskomme, että jokaisessa yhteydenotossa kyseessä on tapa vain maksimoida Sideshow-teltan tykityksen laatu eikä esimerkiksi blatantti yritys luikerrella minimaalisella vaivalla nauttimaan Naamat-festivaalien anneista.

Ehdotusten huomioiminen kuitenkin niiden lukumäärästä johtuen jäänyt aina pelkän kauniin ajatuksen tasolle, joten emme ole ikinä pystyneet toteuttamaan näitä yksittäisiä, potentiaalisia moderneita klassikoita, sillä meidänkin resurssit ovat rajalliset (uskokaa pois).

Tänä vuonna haluamme tehdä asiaan muutoksen! Tänä vuonna JUURI SINULLA on mahdollisuus näyttää potentiaalisi ja osallistua SIDESHOWPERSOONA 2020 -vaaleihin!

Vaalit koostuvat erilaisista ohjelmanumeroista, joita arvioivat puoltoistatuntisen (1t 30min) koitoksen ajan huuto- ja rääkyäänestyksellä (plus kaiken sekavuuden välttämiseksi ihan kirjallisestikin) niin lahj(om)aton tuomaristomme kuin laatutietoinen yleisövaltameremme.

Vaalien voittajalle on luvassa on paikka ensi vuoden Naamojen Sideshow-teltan työryhmään, jonka avulla hän voi luoda ja toteuttaa hurjimpia fantasioitaan luodessaan Rockfestari Naamojen 2020 -vuoden Sideshow-teltan ohjelmaa yhdessä vanhojen konkareiden kanssa. Muina etuina voidaan mainita, että voiton myötä vaalien voittajalle on automaattisesti taattu pääsy ensi vuoden Naamoille lounasetuineen.

Jos siis kiinnostaa tuottaa sisältöä ensi vuoden Naamoille Yleishyödyttömät Pahoinvointipalvelut ry:n Sideshow-teltassa, niin ota rohkeasti ensiaskel ja laita hakemustasi tulemaan! Muista panostaa myös hakemuksen laatuun, sillä vaaleihin pääsee vain rajallinen määrä porukkaa.

Hakemuksessa ilmoita seuraavat asiat:

1.) Kuka olet?

2.) Mistä tulet?

3.) Miksi tulet?

4.) Kenestä tulit?

5.) Miksi haluat osalliseksi vuoden 2020 Sideshow-ryhmää?

6.) Mitä uutta Sinulla on tuoda vuoden 2020 Sideshow-teltalle?

7.) Mitä Sinä voit viedä pois vuoden 2020 Sideshow-teltalta?

8.) Mitkä osa-alueet ovat vahvuuksiasi? (Jos vahvuuksia ei löydy, keksi päästäsi)

9.) Jos Sideshow-teltan järjestäjien egot kalahtavat yhteen ja joudut osaksi valtataistelua, miten aiot toimia sen tiimellyksessä?

10.) Miten varautuisit mahdollisiin PR-skandaaleihin?

Hakemukset osoitteeseen yhppry@gmail.com otsikolla “HAKEMUS VUODEN 2020 SIDESHOW-PERSOONAKSI”.

Hakemuksia otetaan vastaan perjantaihin klo 16:00 asti, jonka jälkeen karsintoihin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten tarkkailkaa viestimiänne! Vaaleihin valitaan kahdeksan (8) kisaajaa ja 2-4 varajäsentä riippuen osallistujien olotilasta.

Onnea kisoihin ja tervetuloa osaksi Sideshow-tiimiä!

Terveisin,
Sideshow-teltan “hilpeä” porukka!

Katso lopuksi vielä video ja lopeta miettiminen. Tässä on unelmiesi täyttymys!

Edellinen

Seuraava