Rockfestari Naamat antaa vastauksensa lippulisäysgateen

Rockfestari Naamat vahvistaa huhun, jonka mukaan Naamat on pilattu suurella lippumäärällä. Liput tosin myytiin jo, kaikki 4000 kappaletta. Liput myytiin ulkomaalaiselle sijoitusyhtiölle, jonka tiedotteen mukaan liput tullaan jakamaan vastaperustetun netticasinon uusille asiakkaille liittymisbonuksina. Toinen mahdollinen keino hankkia lippuja, on ”tägätä” kavereita yrityksen julkistamaan Rayban-kampanjaan facebookissa. Kyseinen kampanja onkin saanut useat ihmiset liikkeelle viime päivinä.

Festivaalipäällikkö Järvinen tavoitettiin Karibialta kommentoimaan asiaa. Järvinen kuulosti naureskelevan räkäisesti kookopähkinädrinkkiinsä, mutta oletamme tämän johtuneen huonosta puhelinyhteydestä. Lipunmyynnistä saadut tuotot, jotka jäävät jäljelle festivaalipäällikön Karibialle suuntautuneen kongressimatkan jäljiltä, tullaan käyttämään Naamat Park Centerin rakentamiseen Tuomiston tilan paikalle. Rakennustöiden on tarkoitus alkaa jo tulevan kesän festivaalin aikana. “Tämä on aivan uutta ”out of the box” -ajattelua ja tuore tuulahdus sekä suomalaisella että eurooppalaisella festivaalikentällä.” sanoo Järvinen. Rockfestari Naamat ei kuitenkaan kykene rahoittamaan näin mittavaa hanketta yksin, joten ulkopuolisen rahoituksen hankinta on ollut työn alla jo jonkin aikaa. Aivan äskettäin projekti sai ilouutisia Zimbabwesta, jonka kruununperillisen puoliso on päättänyt tukea hanketta 30 miljoonalla eurolla. Festivaalipäällikkö Järvisen mukaan rahat saapuvat ensi tai sitä seuraavalla viikolla. Kunhan vain ennakkomaksu rahansiirtokuluista kirjautuu Sveitsissä olevalle tilille.

Festivaalialue tulee kokemaan suuria muutoksia Naamat Park Centerin rakentamisen myötä. Suunnitelmissa on niin peltoalueen päällystäminen asfaltilla kuin myös lammen kuivattaminen helikopterilaskupaikaksi. Itse tilan paikalle rakennettava festivaali-center on jotain aivan uutta. ”Tälläistä ei ole ennen tehty” festivaalipäällikkö maalailee. ”Sijoitusneuvoja sanoi, että on aika siirtyä maalaisromantiikasta moderniin palvelutuotantoon.” kommentoi Järvisen seurasta Karibialta tavoitettu tilanomistaja Markku Kauppi. “Tulevien vuosien festivaaleille ei olekaan tarkoitus myydä enää lippuja vaan lomaosakeosuuksia.” Selventää Järvinen. Tämän uuden ajattelumallin tarkoituksena on jatkojalostaa Rockfestari Naamoilla aiemminkin vallinnutta ajatusta kokonaisvaltaisesta paketista. Näin myös pystytään tehokkaasti vastaamaan useiden ihmisten valituksiin siitä, että “olispa jo Naamat”. Ympärivuotisen Naamat Park Centerin myötä asiakkaat voivat viettää rakastamaansa festivaalia milloin vain heidän aikatauluihinsa parhaiten sopii.

Pohjakuvat tulevasta huvittelukeskuksesta ovat nähtävillä Rockfestari Naamojen nettisivuilla: https://www.naamat.info/naamat-park-center/