Blog post

Sideshow on täällä taas, olkaa hyvät

Nyttehän se olisi sitten vuoronumerobingossa osuma osunut Sideshown ohjelman julkistuksen vuoro! Tänä vuonna Sideshow uudistuu! Älkää immeiset peljästykö. Luvassa on edelleen hyvällä jakaumalla häröilyä ja väliin vähän vakavampaakin settiä. Ohjelmatuotantomme on kuratoinut Sideshow-teltalle jos jonkinlaista ohjelmaa: on jytää ja iskelmää, on räimettä ja roisketta, on rapula-ahdistusta ja on uuteen nousuun johdattavaa improa. Ei ole kaikille kaikkea, mutta on jokaiselle jotakin musiikista runouden kautta yölliseen diskoteekkiin. Tuolta alempaa näät mitä kaikkea on luvassa ja mihin aikaan.

Ja kyllä, oikein näitte että ei se ihan täynnä ohjelmaa vielä ole. Kylli-tätiä eikä sitä saatanan XL5:sta saatu mutta ei johdu heistä nämä slotit. Vaan tämä on osa sitä meidän uudistusta. Olemme nimittäin teille, arvon hipit, jättäneet tilaa itsenne toteuttamiseen. Jos just sulla on maailman paras kurkkulauluorkesteri tai boomersaurusluento, joka muiden hippien olisi ehdottomasti kuultava, tai autotallissassi treenaa Suomen paras XL5 coverbändi taikka osaat kurkkumopon veiston salat tai sitten sulla on muuten vaan pakottava tarve päästä esille ja muiden tuijottettavaksi, niin kuules! Nyt olis mahollisuus tehdä se Naamoilla. Tarjoamme nimittäin ruutuaikaa Sideshown ohjelmistoon.

ELI TUU ESIINTYMÄÄN NAAMOJEN SIDESHOWHUN! SINÄ JUST! TUU SINNE! Pistä meidän ohjelmavastaava Lassille yv av kai-kai (muista kysyä sieltä kotoa, ei valitettavasti eläimiä) ja kerro mitä sulla olisi tarjolla ja mitä sen toteuttamiseen tarvitsee (valitettavasti palavat auton renkaat ja haitankit on off limits). Kaikista ohjelmasisällöistä tarkennuksineen ja palkkioineen sovitaan etukäteen. Ohjelmaehdotukset laita tulemaan lassi.moilanen@naamat.info

Täältä nyt julkistettava (ja aiemminkin julkistettu) ohjelma