Blog post

Tässä se nyt on: ohjelma 2021

Rockfestari Naamat veti lipunmyynnin kakkoskierroksen minuutissa: sen kunniaksi ohjelmisto päätettiin sittenkin julkaista  

Rockfestari Naamojen kävijöille on riittänyt tänä keväänä normaalia enemmän jännitettävää, kun festivaalin lippuja on laskettu myyntiin kahdessa erässä. Lipunmyynnin jakaantuminen johtui luonnollisesti vallitsevasta tilanteesta ja rajoituksista, mutta tämänhän varmaan hölmömpikin tajuaa. No niin, kuitenkin. Festivaali on nyt myyty loppuun noin 80% kapasiteetilla normaalista. Toisen lipunmyynnin aikana liput tekivät jälleen hyvin kauppansa ja tapahtuma oli varattu loppuun minuutissa.  

Festivaalin lähestyessä ajankohtaiseksi tulee vihdoin ja viimein myös ohjelmiston julkistus. Naamojen järjestäjäorganisaatio pohti jo sitä mahdollisuutta, että epätietoisuuden teemaa olisi jatkettu ja esiintyjät paljastettu vasta festivaaleilla tai jopa vasta viikko festivaalien päättymisen jälkeen. Lipunmyynnin kakkoskierroksen sujuvuuden kunniaksi järjestäjätaho totesi, että näin paska idea on syytä kuopata ja ohjelmisto vihdoin ja viimein julkistaa. Luvassa on jälleen tasokasta ja Naamojen näköistä ohjelmaa niin esiintyjien kuin Sideshow-hörhöilyn puolella. Perjantaina festivaalikansan live-esiintymisten nälkää riihellä ruokkivat Joni Ekman&Siivet, enPHin, Ninni Forever Band, Luukas Oja sekä Evil Stöö. Lisäksi perjantaina nautitaan Sideshow-teltassa Amurin ja Business Cityn musisoinnista. 

Lauantaina humpataan heti aamusta perinteiseen tapaan Club Old Fartsien johdolla. Sideshow-teltassa heilutaan Mikäklubin, Daivaksen ja Ali Jahangirin kanssa. Riihessä tärykalvoja hellivät Grande Mahogany, F, Polymoon, SUAD, Bad Sauna ja Litku Klemetti. Sunnuntainakaan ei ennen kotiinlähtöä tarvi ilman liveä olla, siitä pitää huolta Riihen lavalla esiintyvä Lake Jons.  

Niin Naamojen asiakkaat kuin järjestäjät odottavat jo malttamattomana festivaalien käynnistämistä. Naamojen festivaalipäällikkö Foto Järvinen summaa varmasti kaikkien tuntoja näin: ”Aivan helvetin siistiä, että yhden välivuoden jälkeen voidaan tehdä jälleen tapahtuma melko täydellä höngällä! Jengi on tainnut kaivata Tuomiston pellolle aika paljon. Myös me itse. Pandemian johdosta viranomaisten ohjeistuksen mukaan joudutaan vähän nipistämään kapasiteetista ja muokataan toteutusta. Mutta kaikki oleellinen ja se Naamojen henki on varmasti tallella.” 

Tutkaile tarkemmin ohjelmaa