20-vuotisjuhlien oheissälä myyntiin heti kun liput on myyty – eli mahdollisesti ja toivottavasti heti 15.5.2019

Jos enteet, merkit, etiäiset, mönkiäiset ja tonnikalapurkin ennustukset pitävät paikkansa, niin Naamojen liput tullaan myymään loppuun tulevana keskiviikkona 15.5.2019. (Lipunmyynti käyntiin 12.00.) Kun liput on myyty, julkaisemme kesän 20-vuotisjuhlan ohjelmiston ja avaamme kesän oheistuotteiden myynnin. Alla ennakkotiedot tuotteista ja hinnoista, olokaapa hyvä.

Naamat 2019 Survival Kit tarjoaa aineetonta hyvää!

Festivaalien selviytymisstrategian kulmakivi Survival Kit 2019 keskittyy tänä vuonna asiakkaiden toiveesta tuomaan aineetonta hyvää ympärilleen. Kitistä löytyy aiempien vuosien tapaan festareilla selviämiseen tarpeellisia ruoka- ja juomalippuja. Lisäksi Naamojen 20-vuotisjuhlan kunniaksi jokaisesta ostetusta Kitistä kohdennetaan aina euro ihmisoikeustyöhön Amnesty kautta.

Selviytymispaketti sisältää 5 kappaletta juomalippuja, joilla voi lunastaa itselleen haluamansa hanajuoman Naamojen omilta anniskelupisteiltä. Lisäksi Kitistä löytyy 2 kappaletta aamiaislippuja ja 2 kpl ruokalippuja. Ruoka- ja juomaliput ovat ennakkoon hankittuna hieman edullisempia kuin paikan päällä ostettuna. Paketit myydään hintaan 52,5 euroa. Paketin hintaan lisätään Liveton myyntipalvelussa 2,5 euron palvelumaksu. (Huom. paketti ei sisällä pääsylippuja tapahtumaan.)

Parkkitilaa tänäkin vuonna rajoitetusti – varaa pysäköintipaikkasi ennakkoon!

Naamat panostavat majoituksen väljyyteen ja siten parkkipaikkojen määrää rajoitetaan myös tänä vuonna. Mikäli siis aiotte joukkonne kanssa saapua autolla paikalle (yksin suoritettavaa autoilua kieltäydymme edes miettimästä), varatkaa pysäköintipaikkanne etukäteen ostamalla parkkilippu Liveton myyntipalvelusta. Ilman etukäteen ostettua parkkilupaa et voi parkkeerata kulkuneuvoasi festivaalialueelle.

Viikonlopun pysäköintiin oikeuttavan parkkipaikan voi lunastaa hintaan 40 euroa. Kaksirenkaiselle pysäköinti irtoaa hintaan 20 euroa. Rajoitettu määrä parkkipaikkoja myydään Liveton myyntipalvelussa. Parkkipaikan hintaan lisätään 2,5 euron palvelumaksu/pysäköintipaikka.

Helsingin ja Tampereen bussikyydit tuovat kätevästi Tuomistolle

Festarikansa pääsee kulkemaan Tuomiston tilalle kätevästi Helsingistä tai Tampereelta Muurameen suuntaavilla (ja sunnuntaina myös takaisin lähtökaupunkiin palaavilla) busseilla.

Helsingistä Tuomiston tilalle ja takaisin Helsinkiin ja bussi kustantaa 45 euroa.

  • Suora bussi Helsingistä Naamoille lähtee perjantaina 19.7.2019 kello 12.00.
  • Takaisin Helsinkiin bussi starttaa Tuomistolta sunnuntaina 21.7. kello 14.00. (Tarkat lähtöpisteet ilmoitetaan kyydin lunastaneille lähempänä lähtöajankohtaa.)

Tampereelta Tuomistolle ja takaisin Tampereelle bussikyyti kustantaa 30 euroa.

  • Suora kyyti Tampereelta Tuomistolle lähtee perjantaina 19.7.2019 kello 14.30.
  • Sunnuntaina paluukyyti Tampereelle lähtee Tuomistolta kello 14.00.

Molemmilla reiteillä järjestetään matkalla pysähdykset juoma- ja eväsvarastojen hamstraamiseksi ennen festarialueelle saapumista. Naamat pidättää oikeudet bussimatkojen aikataulumuutoksiin.

Huomaattehan, että busseihin myydään vain meno-paluulippuja (Helsinki-Tuomisto-Helsinki ja Tampere-Tuomisto-Tampere). Kyytien hintaan lisätään Liveton palvelussa 2,5 euron palvelumaksu/lippu.

Ennakkomyyntiin myös lauantain 20 Years of Naamailua -á la carte -ruokailu!

Lauantaina Naamojen festarikansaa hellitään jälleen erikoisruokailulla valkoisten pöytäliinojen ääressä Navetan viileydessä. Tänä vuonna keittiömme tactical team loihtii Naamojen 20-vuotisjuhlaruokailun aiempien vuosien muisteloiden ympärille.

Kolmen ruokalajin päivällisen, joka sisältää myös kattaukseen sopivan (…holillisen tai …holittoman) ruokajuoman, voi lunastaa hintaan 35 euroa (+ palvelumaksu 2,5 €/lippu). Illalliselle mahtuu noin 30 nopeinta hippiä. Ruoka sisältää kaikki mahdolliset allergeenit laktoosia lukuun ottamatta. Lautasella on myös lihaa, joten kasvisruokailijat sopeutukoon.

20-vuotisjuhlan Hippi-Vippi!

Hippi-Vippi spessupaketti sisältää kaiken, mistä festarikävijä vaan voi haaveilla! On ruokaa, juomaa, jonojen ohittelua ja palvelua! Paketti on tarkoitettu 2 henkilölle. Paketin ruokalippujen (4 kpl) ja juomalippujen (10 kpl), kuohujuomien ja teltoille tarjoillun aamupalan (la 2 ja su 2 kpl) lisäksi on luvassa mm. spessurannekkeet, jotka oikeuttavat ohittamaan jonon kuin jonon (paitsi vessajonon, koska pissi- ja kakkahätä ovat pyhiä), henkilökohtaisen päihtymissuunnitelman laatimisen, yhden perusteltan kasauksen ja purun, haluksia, piiskausta, kaunistautumista lauantaihin, Spa-alueen vapaan käytön (ja lämmintä vettä peseytymiseen), ohjausta ja tukea päihtymissuunnitelman noudattamiseen, melkein aidon terkkarin hyvinvointitarkastuksen ja ankaran ehkäisyvalistuksen, kortonkeja, oikeuden käyttää maksutta Jyväskylä-Tuomisto-Jyväskylä busseja spessuranneketta näyttämällä ja pieniä ylläreitä vippi-hipille. Paketin hinta on 197,50 (+ palvelumaksu 2,5 € paketti).

Paitaa päälle, niin ei pää palele!

Tänä vuonna on mahdollisuus hankkia itselleen jo ennakkoon vuoden 2019 t-paita sekä Naamojen perinteinen huppari. Naamojen ekokassiin pakatun paitapaketin saat saapuessasi festareille.

Setin sisältö:
– Vuoden 2019 t-paita
–  Naamojen huppari ja
–  Naamojen ekokassi

Paikan päältä ostettuna tuotteiden hinta on 65 euroa, ennakkotilauksen saat tehtyä hintaan 60 euroa (+ palvelumaksu 2,5 €). Samalla varmistaa, että saa tämän vuoden t-paidan talteen, ne nimittäin viedään käsistä. On nääs hieno. Kato vaikka kuvasta.

Paitapaketit Liveton myyntipalvelussa:
https://events.liveto.io/events/rockfestari-naamat-2019-paidat

Kaikki muut tuotteet löydät täältä:
https://events.liveto.io/events/rockfestari-naamat-2019-oheistuotteet-1

Edellinen

Seuraava