Rockfestari Naamojen liput myyty monien vaiheiden jälkeen – Tässä teille kesän ohjelmisto!

Rockfestari Naamojen 20-vuotisjuhlien 1000 pilettiä saatiin jälleen myytyä monien vaiheiden jälkeen minuuteissa. 

Jännitystä riitti jälleen. Käytössä olleessa myyntijärjestelmässä ilmeni yllättävä bugi, joka esti Naamat avaamasta myynnin kello 12.00. Bugi saatiin korjattua nopeasti ja myynti käynnistettiin todenteolla kello 12.15.

Tekniset ongelmat ja niiden ratkaisu aiheuttivat kuitenkin sen, että noin kello 12.06 linkki oli livahtanut hetkeksi näkyville myyntipalvelun sivuille. Tämän huomattuamme katkaisimme myynnin noin 12.08 ja piilotimme linkin, mutta muutama onnekas ehti lippunsa jo tuossa kohdassa lunastamaan. Varsinaisen linkin julkaisun jälkeen (kello 12.15) liput oli varattu loppuun noin puolessa minuutissa. Tämän jälkeen noin 50 lippua vapautui takaisin myyntiin ja viimeiset liput löysivät kotinsa kello 12.47.

Myyntipalvelusta vastannut Liveto lupasi välittömästi, että joku heidän edustajansa saapuu bugin johdosta tapahtumapaikalle cache-possuksi pukeutuneena ja antaa julkisesti ruoskia itseään. Arvostamme elettä ja jatkamme elämäämme. Siten on aika julkaista myös juhlavuoden ohjelmisto!

Naamoilla nähdään 19.–21.7.2019 monipuolinen ohjelmisto

Ohjelmistossa on mukana myös aiempina vuosina Naamoilla nähtyjä klassikoita. Musiikkigenret vaihtelevat, eli varmasti jokaiselle lippunsa lunastaneelle löytyy tänäkin vuonna omat suosikkinsa.

Ohjelmistossa nähdään perjantaina shoegaze-yhtye Radio Supernova, synkkää ja kunnianhimoista teknoa soittava Walls of Arctica, vaihtoehtorockia soittava Hebosagil, viime vuoden mahdollisesti parhaan kotimaisen albumin ABRACADABRA! julkaissut Lac Belot ja kuullaanpa illan aikana myös, kun Nahkatakkiset Tytöt soittaa Dingoa!

Perjantai-illan päättää tamperelainen Maajo, jonka afroa ja baleaarisia rytmejä sisältävä musiikki vie kauas Tammerkoskesta. Illan kruunaa lavalle nouseva elektronista popmusiikkia soittava Ruusut.

Lauantaina tunnelmaan virittäydytään perinteiseen tapaan Naamoille niin rakkaan ja suositun Club Old Fartsien tahdittamana. Lauantaina ohjelmistossa nähdään myös M, Nykypost, Maustetytöt, Skenaario, Suistamon Sähkö ja Karina. Illan aikana nähdään lisäksi Ghost World, joka on kiertänyt Suomea jo usean vuoden ajan, mutta ei ole aiemmin osunut Naamoille soittamaan. Lisäksi kuullaan Ursus Factorya ja Aavikkoa, joista jälkimmäinen oli muuten ensimmäinen 20-vuotisjuhliin buukattu bändi. Sunnuntaina esiintyy vielä Naamat-klassikko Herätyskerho, joka palaa lavalla vuosikymmenen mittaisen tauon jälkeen.

Virallisen ohjelmiston lisäksi Naamojen niin sanotussa Sideshow-teltassa järjestetään tänäkin vuonna oheisohjelmaa, joka koettelee huumorintajumme ja ymmärryksemme rajoja. Sen sisällöstä lupaamme huudella tarkemmin kesän mittaan.

Ohjelmiston tarkempi esittely:
https://www.naamat.info/ohjelma/

 


Myynnissä nyt myös Naamojen oheistuotteet

Lipunmyynnin päätyttyä laitoimme myyntiin myös festareiden oheistuotteet, kuten Hippi-Vippi-paketit, Helsingin ja Tampereen bussikyydit, parkkipaikat, paitapaketit, ruoka- ja juomaliput, erikoisruokailut jne.

Paitapaketit Liveton myyntipalvelussa:
https://events.liveto.io/events/rockfestari-naamat-2019-paidat

Kaikki muut tuotteet löydät täältä:
https://events.liveto.io/events/rockfestari-naamat-2019-oheistuotteet-1

Edellinen

Seuraava