Jury on puhunut Radio Kompassin Naamat skabassa!

Voittajaksi selviytyi mies nimeltä Jussi Eskola. Kisan voittanut Jussi Eskola oli niin jalomielinen, että otti vastaan vain yhden lipun kun ei enempää tarvinnut ja halusi laittaa toisen tiketin jollekin muulle kilpailuun osallistuneelle. Tämän toisen lipun voitti mies nimeltä Niklas Hallikainen. ELI näin ollen kilpailun lippuvoittajat ovat Jussi Eskola ja Niklas Hallikainen. Molemmille yksi (1) lippu. Skaba oli muuten tosi tasokas ja vastauksia tuli hemmetisti. Spostin kautta vielä reilusti enemmän kuin Facebookissa. Kysyntää siis on ja Naamat liikuttaa kansaa. Tässä vielä voittajan huikea tarina. ” Satuin kuljeksimaan viime syksynä Kirgisian entisessä neuvostotasavallassa ja siellä tapasin kaltaiseni reppuselkärankaisen Alexin. Ja tokihan aina kun kaksi suomalaista tapaa maailmalla niin etsitään baari (Bishkekin tiistai-illassa ei muuten mikään helpoin tehtävä.)

Maailmaa parannettiin aamutunneille asti ja juttu luisti kun molemmat pääsivät pitkästä aikaa turisemaan omalla äidinkielellään. Seuraavana päivänä pitikin yllekirjoittaneen jo ryntäillä seuraavalle separatistialueelle, mutta lähtiessä vielä sovittiin että jossain törmätään. Ja kuinkas kävikään, jokunen kuukausi myöhemmin löysimme itsemme samalta Malesialaissaarelta Kiinalaisen uudenvuoden merkeissä. Taas etsittiin baari. Heräsi idea että Suomeen päästyämme pitää jonkin sortin kesäbakkanaaleille päästä, ja itsellä kun on naamakokemusta jo muutamalta kerralta, en voinut keksiä parempaa re-union-tapahtumaa kuin kesäinen Muurame. Lupasin hoitaa liput molemmille, kaveri kun olisi tulossa Suomeen vasta juhannuksen tienoilla eikä Sumatralaisissa sademetsissä pääse nettivarauksia tekemään.

No lipunmyyntihän meni tapansa mukaan tuhannen juntturaan, ja kun vielä samalla hetkellä työpuhelimeen soitti vihainen asiakas niin hankkimatta jäi liput. No kaverille en tätä ole vielä uskaltanut kertoa, vaan hän on tulossa perjantai-iltapäivänä Lahden asemalle naamoille lähtöä varten. Eli jeesatkaas trävellerinrutaleille arvoisensa jälleennäkemispuitteet viikonlopuksi.”