Lets festival!

Muistutus vielä muutamista jutuista näin juuri ennen tapahtumaa:

Pysäköintimaksu on nyt sitten 20 euroa, koska autoilla ajetaan eläinten päälle ja jos ajaa autolla eläimen päälle, niin silloin Margit ei saa itselleen ihanaa pörröistä turkkia. Pakokaasuja ja kaikkea ja sitten ei pikkulinnut sanokaan enää zirp. Niin ja on sitä tilaakin niille autoille tuolla Tuomistolla aika vähän. Tulkaa busseilla tai kamelilla tai täysin autoin! Kahdella eurolla saa kyytiä, niin halvalla ei saa kyytiä edes Jämsässä. Nyt kun Willy on pelastettu (joo joo, se vapautettiin eikä pelastettu, mutta ois se siellä tonnikalaksi muuttunut jos se sinne ois jäänyt), niin pelastetaan samaan tahtiin vaihtorahatilanne ja hommataan tasaraha, joohan?

Käteinenhän on muutenkin erikiva juttu festivaaleilla eli ottakaahan sitä mukaan. Sillä saa lahjottua eri pisteiltä itselleen erilaisia lasihelmiä ja niitten yliajettujen eläinten nahkoja. Ei me tähän nyt sen kummemmin aleta listaamaan mitä kaikkea teidän pitää ottaa mukaan. Ootte aikusia ihmisiä ja jos jotain unohdat, niin mikä sen paremmin opettaa seuraavana vuonna muistamaan kuin armoton vitutus tänä vuonna.

Jos tuntuu siltä, että on sormi suussa ja peukalo pyllyssä, niin käy Naamojen sivuilla lukemassa infot festarista. Voit vaikka kokea valaistumisen joittenkin mukaan otettavien tavaroiden suhteen. www.naamat.info

Pellolle ei ole asiaa ennen perjantain puoltapäivää. Riihipiha ja baari aukeavat vasta klo 17. Rannekkeiden vaihto aloitetaan klo 14.

Käsiohjelmia saapi bussista ja infosta. Jos tahdot katsella käsiohjelmaa etukäteen, tai vaikka latailla sen puhelimeen festaria varten tms, niin tässäpä linkki mistä sen voipi latailla ja lueskella:

https://www.naamat.info/NaamatKasiohjelma2014.pdf

» Lataa PDF-lukija iOS- ja Android-laitteille
» Lataa PDF-lukija Windows Phone -laitteille

Vaikka kamelit juokin paljon, niin muistakaahan mussukat mahdollisimman paljon välttää niitä lasipulloja. Tulee lasinsiru -> menee jalkaan -> tulee kipu -> valuu kyynel -> ea-setä/täti puhaltaa -> inhampi tanssia loppufestit. Ni.

Seuraa Naamojen tiedotusta twitterissä (@Naamat_festari ja #Naamat2014) ja facebookissa ja nettisivuilla. Twitterin kautta laitellaan paljon ajankohtasta tietoa ja uutista tapahtuman aikana, joten muistappas seurata!