Blog post

Liput tulee myyntiin keskiviikkona 11.5. klo 12

Kohta niitä taas saa, NAAMOJEN LIPPUJA!! Lipunmyyntipäivä on keskiviikkona 11.5. klo 12. Hintaa piletille tänä vuonna tulee 85 €.

Hitusen laskemme myytävien lippujen määrää, ei hurjasti mutta silleen että on vähän mukavampi kaikkien olla. Rullaile tuonne vähän alemmas, niin Foto-setä kertoo siitä enemmän.

Liput tulee myyntiin tänäkin vuonna Tikettiin. Linkin lipunmyyntiin julkaisemme somessa ja nettisivuilla aikanaan. Ja ei hätää, emme jätä teitä tämän yhden viestin varaan, vaan tykitellään sitä vielä useammin somessa ja verkkosivuilla, ettei voi mennä vahingossa ohi.

Nyt siis Renniet nassuun, nurkkaan ahdistumaan ostohousut jalassa ja oottelemaan tuota lippukeskiviikkoa! Tänä vuonna nämä liput on nimittäin vielä harvinaisempaa herkkua! Sitä ootellessa voi myös käydä yytsimässä meidän just aukaistuja nettisivuja! Ne o hianot! Tietoja sinne päivitellään tässä pitkin kevättä.

Sitten ne festivaalipäällikön terveiset ja perustelut tämän vuoden muutoksille teille mussukat:

Naamat on kulkenut aina vähän omia polkujaan. Tälläkin kertaa mennään ehkä valtavirrasta poikkeavaan suuntaan. Nimittäin supistamme hieman myytävien lippujen määrää. Vuosien varrella Naamat on paisunut pikku hiljaa. Ja joskus elämään jäänyt 1000 henkeä ei aivan pidä paikkaansa, kun otetaan huomioon esimerkiksi festaria tekevät vapaaehtoiset, media, yhteistyökumppanit, koodiliput ja ja ja ja. Tontilla on väkeä ja Tuomisto natisee välillä liitoksissaan.

Edellisen koronavuoden festarin yksi selkeitä positiivisia asiakaspalautteita oli väljyys. Toki tuon koronavuoden 80% kapasiteetin toteuttaminen normaalioloissa vaatisi lipunhinnan huomattavaa nostoa ja tietenkin myös vastaavasti vielä suurempi osa jäisi Rannankyläntien päähän ruikuttamaan. Tiputamme kuitenkin lippumäärää sen verran, että koitamme pitää ihmismäärän kurissa.

Katsotaan miltä Tuomistolla tänä vuonna näyttää ja arvioimme kokemukset ja suunnan jälleen taas tämän vuoden jälkeen. Tarkoittaako tämä sitä, että teitä olisi kuunneltu? No ei nyt sentään lähdetä ihan hulluttelemaan.

– Naamojen Primus motor Foto