Blog post

Vuoden Naama 2021 on upea Peltohilekuningatar Krista

Vuoden Naamaksi 2021 valittiin Krista Kivihalme. Krista on ollut jo vuosia uskollinen Naamat-kävijä ja monelle asiakkaalle sekä tekijäporukalle tuttu kasvo Tuomiston pelloilla.

Jos Kristaa pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, olisi se ehdottomasti Peltohilekuningatar. Tuomiston peltojen kruunaamattoman kuningattaren valintaa vuoden Naamaksi perusteltiin muun muassa sillä, että Krista on täysillä mukana siinä kuuluisassa Tuomisto-tunteessa ja luo ympärilleen pelkkää iloa ja positiivisuutta. Kristan tunnistaa upeaakin upeammista asuista, joihin hän todella panostaa. Vuosien varrella Krista on ilahduttanut myös tekijätiimiä erilaisilla tempauksilla. Eräänä vuonna infon täti ihastui suunnattomasti Kristan mirrilaukkuun. Krista pisti ilon kiertämään ja lahjoitti ylimääräisenä olleen vaaleanpunaisen mirribägin ihastuneelle infotädille.

Krista on aina ollut tietoinen Naamoista, onhan hän og-jyväskyläläinen. Kun viimein Tuomiston pellot hänelle aukenivat vuonna 2016, oli hän kuitenkin ällikällä lyöty: ”En ollut varautunut siihen kauniiden ihmisten lämpöön, mitä Tuomiston tilalla oli vastassa, kun ensimmäistä kertaa Naamoilla olin. Once you go Naamat, you always go Naamat. Näin mulle kävi.” Krista kertoo olevansa todella kiitollinen kaikille Naamoilla kävijöille ja Naamojen järkkääjille. Hän on myös erittäin iloinen ja otettu saamastaan tittelistä. ”Tää festari antaa mulle joka vuosi iloa, joka kantaa pitkälle arkeenkin. Otan erittäin nöyränä vastaan tämän tittelin. Kiitos ja nähdään taas Tuomistolla!”

Naamat onnittelee Kristaa ja odottaa innolla ensi vuotta ja Peltohilekuningattaren paluuta! <3