Naamat 2021 juhlittiin onnellisuuden tahtiin

Naamat juhlittiin läpi täydellisessä hurmoksessa ja rakkaudessa

Vuoden 2021 Rockfestari Naamat on nyt päättynyt. Viikonlopun kattava teema oli täydellinen hurmos ja rakkaus.

Välivuoden jälkeen kesän parhaimmat festivaalit tuntuivat entistäkin paremmilta. Hippien tasaine virta johti kohti Tuomistoa jo heti perjantaina puolen päivän aikaan ja päivän mittaan väen lisääntyessä rakkauden määrä ilmassa vain kasvoi.

Viikonlopun aikana kolme aiemmin kiinnitettyä esiintyjää joutui valitettavasti perumaan esiintymisensä mutta onneksi heidän tilalleen saatiin nopealla aikataululla korvaajat. Koko viikonlopun ohjelmisto oli jälleen kerran erinomainen, Sideshow hauskuutti ja ihastutti pellolla ja leirinnässä vallitsi hyvä meininki sekä ihmiset iloisia. Taattua Naamat laatua siis.

Vallitsevan maailman tilanteen vuoksi myös Naamat järjestettiin poikkeusjärjestelyin. Tämä näkyi mm. siinä, että kävijämäärää oli supistettu ja aiemmin esiintymistilana toiminut Navetta oli pois asiakaskäytöstä. Poikkeusvuosi näkyi myös asiakkaiden käyttäytymisessä: kultaakin kalliimmat Naamojen liput vaihtoivat omistajia vielä ihan viimeisinä päivinä, kun ihmiset peruivat vastuullisesti tulonsa pienistäkin oireista. Myös paikan päällä toisten kunnioitus ja koronaohjeiden noudattaminen näkyi festarikansan käytöksessä: kaljaa jonotettiin rauhassa ja turvavälit saatiin pidettyä. Naamojen toimenpiteitä ja kiiteltiin myös asiakkailta tulleissa palautteissa.

Festivaali rakentui jälleen lukuisan vapaaehtoisjoukon ja yhteistyökumppaneiden avustuksella. Suurimpana mahdollistajana oli tietenkin Tuomiston tilan omistajille. On upeaa, että vuosi vuoden jälkeen he päästävät pelloilleen heilumaan tällaisen määrän hippejä.

Naamat onnistui jälleen kerran tuottamaan suuren määrän onnellisuutta erilaisiin olentoihin. Siihen pyrimme joka vuosi ja jatkuvasti. Sama meininki jatkuu jälleen ensi vuonna, myöhemmin ilmoitettuina päivämäärinä!

Tunnelmia pääsee fiilistelemään kuvina täältä

Fiiliksiä myös Naamojen sometileiltä!